ASUS Миша ROG Strix Impact II RGB USB Moonlight White

код товару: 90MP02C0-BMUA00
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Миша ROG Strix Impact II RGB USB Moonlight White:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Колір білий
Вага 79 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
DPI 6200 dpi
Додатково
Особливості Підсвічування /Aura Sync
Прискорення 30G
Фізичні
Колір білий
Вага 79 г
Габарити ( ВxШxГ ) 120 x 62.5 x 39.5 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 180 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.23 кг
Об'єм 0.0015 м3
ROG Strix Impact II Moonlight White - це ігрова миша з легким симетричним корпусом, яка відрізняється високою чутливістю за рахунок сенсора з роздільною здатністю 6200 точок на дюйм. За допомогою спеціальної кнопки її чутливість моментально змінюється між чотирма заданими рівнями. Основні кнопки використовують шарнірний механізм для зменшення глибини ходу. Їх перемикачі можна замінити, щоб продовжити термін служби пристрою. Виготовлений з м'якої гуми кабель не перешкоджає плавному ковзанню миші по столу.
немає в наявності
Шарнірний механізм кнопок /strong>

Чим менше хід клавіші, тим швидше вона спрацьовує, тому в основних кнопках миші ROG Strix Impact II Moonlight White використовується спеціальний механізм: металеві шарніри і пружини балансують кнопки і мінімізують відстань від них до перемикачів. Результат & ndash; короткий хід і швидке повернення кнопок, що забезпечує їх чітке і стабільне спрацьовування при кожному натисканні.

Повнокольорове підсвічування Aura

Миша ROG Strix Impact II Moonlight White & ndash; це яскраве пристрій, адже вона забезпечена барвистою підсвічуванням Aura, вбудованої в логотип, коліщатко прокрутки і передню частину корпусу. Вибирайте серед незліченної безлічі колірних відтінків і декількох динамічних візуальних ефектів, а також синхронізуйте її роботу з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync). Встановлені установки можна зберегти у вигляді трьох профілів в пам'яті самого пристрою, щоб потім використовувати їх при підключенні до різних комп'ютерів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів