Rowenta Очищувач повітря PURE AIR ESSENTIAL PU2530F0

код товару: PU2530FO
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Очищувач повітря PURE AIR ESSENTIAL PU2530F0:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Очищувач повітря
Oснащення Таймер
Індикатор заміни фільтра
Безшумна робота
Додатково 3 режими потужності
Основні
Тип Очищувач повітря
Oснащення Таймер
Індикатор заміни фільтра
Безшумна робота
Витрата повітря 230 м3/год
Функції
Oчищення
Додатково 3 режими потужності
Система фільтрації
Вугільний фільтр
Функціонал Очищення від алергенів, пилу та пилку
Фізичні
Колір білий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 580 мм
Довжина 250 мм
Вага 5.57 кг
Об'єм 0.0551 м3
Дихайте легко та захищайте свій будинок за допомогою очищувача повітря Pure Air Essential від Rowenta. Завдяки швидкому та ефективному очищенню повітря, високій продуктивності та зручному дизайну, три рівні фільтрації видаляють до 99,98% дрібних частинок *, виконуючи функцію захисту вашого будинку від забруднення повітря в приміщенні.
немає в наявності
Особливості:

Враховуючи, що 90% нашого життя ми проводимо вдома**, будинок - це більше, ніж просто місце для відпочинку. Але через рівень забруднення приміщень, що перевищує забруднення надворі майже в п’ять разів, ***, очищувач повітря є важливим доповненням до будь-якого будинку. За допомогою Pure Air Essential від Rowenta вдихайте чисте повітря та насолоджуйтесь цілковитим спокоєм завдяки швидкому, ефективному очищенню повітря та високоефективній CADR - ідеально підходить для приміщень площею до 90 м2.

Його трирівнева система фільтрації оснащена попереднім фільтром та фільтром з активним вугіллям і частинками 2 в 1 для видалення до 99,98% дрібних частинок *, від диму, запахів, пилку, алергенів та цвілі тощо. Надзвичайно простий у використанні, цей домашній очищувач повітря має три адаптовані швидкості, включаючи безшумний режим для безперешкодного використання, індикатор зміни фільтра та зручний таймер. Отримуйте неймовірніі результати щодня разом з Rowenta!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів