Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Shang-Chi Shang-Chi (Kick) 52874 (55183)

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Shang-Chi Shang-Chi (Kick) 52874 (55183)

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Shang-Chi Shang-Chi (Kick) 52874 (55183):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Shang-Chi
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Shang-Chi
№ фігурки 843
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Marvel Shang-Chi Shang-Chi (Kick) 52874 (55183) виконана за мотивами всесвіту "Marvel". «Шан-Чі і легенда десяти кілець» - екранізація однойменного коміксу видавництва Marvel і 25-й за рахунком фільм кінематографічної всесвіту Marvel. За сюжетом Шан-Чи намагається розібратися з помилками минулого, коли вступає в організацію «Десять кілець». Шан-Чи впроваджується в таємну організацію «Десять кілець» і намагається розправитися з минулим, яке, як йому здавалося, залишилося позаду.
немає в наявності
Шан-Чі - досвідчений майстер бойових мистецтв, який в юному віці був навчений бути вбивцею своїм батьком Веньву, який покинув організацію «Десять кілець» в спробі створити собі нормальне життя в Сан-Франциско. Режисер Дестін Деніел Креттон описав Шан-Чі як «дитини, який знаходиться поза своїй стихії і не в своїй тарілці тут, в США, і він прикриває це своєю харизмою, що я вважаю дуже близьким». Оскільки Шан-Чи не носить маски, Лю навчився і виконав безліч своїх власних трюків.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів