Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Animation Looney Tunes Sylvester & Tweety (FL) (Exc) 46978

Колекційна фігурка Funko POP! Animation Looney Tunes Sylvester & Tweety (FL) (Exc) 46978

код товару: FUN25491250
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Animation Looney Tunes Sylvester & Tweety (FL) (Exc) 46978:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Looney Tunes
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Looney Tunes
№ фігурки 309
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Animation Looney Tunes Sylvester & Tweety (FL) (Exc) 46978 виконана за мотивами анімаційного серіалу "Looney Tunes" виробництва Warner Bros. Сильвестр (Sylvester the Cat) - антропоморфний кіт, анімаційний персонаж із серії «Looney Tunes» і «Merrie Melodies» - мультсеріалів виробництва компанії Warner Bros. Відомий своїми пригодами в компанії з кенар Твити, в яких він постійно намагається його зловити і з'їсти.
немає в наявності
Розмовляє з дефектом мови (шепелявить і плюється на манер Даффі Дак), часто повторюючи коронну фразу «Sufferin 'Succotash» (що є евфемізмом до фрази «страждає рятівник» (англ. Suffering Savior), що означає глибоку досаду і розчарування в житті говорить). Створено режисером і художником-мультиплікатором Фріцем Фрілінг на студії Warner Brothers, голос і манера мови розроблені Мелом Бланком - актором озвучування, які працювали над багатьма мультфільмами студії Warner Bros. і першим, хто подарував голос Сильвестру. До образу кота були додані червоний ніс і опущений живіт, що робило його образ трохи схожим на клоуна. Як стверджує сам Мел Бланк, голос Сильвестра такий же як і у нього самого, з посиленим лепетом, який Бланк взяв у Даффі Дак. Цікаво, що до появи Сильвестра Бланк озвучував персонажа на ім'я Сильвестр на одному зі своїх телевізійних виступів, чий голос став в кінцевому підсумку асоціюватися з мультяшним котом.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів