Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Spider-Man Maximum Venom Venomized Doctor Strange

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Spider-Man Maximum Venom Venomized Doctor Strange

код товару: FUN2549319
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Spider-Man Maximum Venom Venomized Doctor Strange:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Spider-Man
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Spider-Man
№ фігурки 602
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.21 кг
Об'єм 0.0017 м3
Доктор Стівен Вінсент Стрендж (англ. Dr. Stephen Vincent Strange, більш відомий як Доктор Стрендж (англ. Doctor Strange)) - супергерой, що з'являється в американських коміксах видавництва Marvel Comics. Доктор Стрендж виконує обов'язки Верховного мага Землі і є головним захисником Землі від магічних і містичних загроз.
немає в наявності
Доктор Стрендж є дуже сильним чарівником, який черпає свої сили від таких містичних істот, як трійця Вішанті - Хоггот, Оштур, Агамотто; Октессенсов - група з 8 істот, що включають Балфакка, Сітторакка, Фараллаха, ікони, Краккана, Раггадорра, Валторра і Ватумба. Крім цього він володіє найціннішими магічним артефактами, включаючи плащ левітації, Око Агамотто, який використовується для нейтралізації темної магії, Книгу Вішанті, в якій зберігаються заклинання білої магії, і Куля Агамотто (в ньому знаходиться камінь часу).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів