Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Набір подарунковий Funko Advent Calendar Harry Potter 2020 24 фигурки (Pkt POP) 50730

Набір подарунковий Funko Advent Calendar Harry Potter 2020 24 фигурки (Pkt POP) 50730

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Набір подарунковий Funko Advent Calendar Harry Potter 2020 24 фигурки (Pkt POP) 50730:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігровий набір
Вид набір
Серія Advent Calendar Harry Potter
Матеріал вініл
Основні
Тип ігровий набір
Вид набір
Серія Advent Calendar Harry Potter
Кількість 24 шт
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 80 мм
Довжина 270 мм
Вага 0.75 кг
Об'єм 0.0082 м3
Адвент календар (Advent Calndar) - різнобарвна коробка має 24 осередки, які відповідають 24 дням перед Різдвом (1 грудня-24 грудня). У кожному осередку знаходиться фігурка з всесвіту Гаррі Поттера запакована в різнокольорову папір. У міру наближення Різдва починаючи з 1 грудня і кожен день власник розкриває по одній клітинці починаючи з першої і отримує нову фігурку. Гаррі Поттер, Герміона Грейнджер, Рон Візлі, Гегрід, Дамблдор і багато інших героїв можуть випадковим чином попастися власникові календаря і скрасити очікування Різдва.
немає в наявності
Серія фільмів спродюсирована Девідом Хейманом, а Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Уотсон зіграли ролі трьох головних героїв: Гаррі Поттера, Рона Візлі і Герміони Грейнджер. Над серією працювали 4 режисера: Кріс Коламбус, Альфонсо Куарон, Майк Ньюелл і Девід Йейтс. Франшиза займає 3-е місце в списку найбільш прибуткових серій фільмів з 9, 2 млрд $ світової прибутку.
«Гаррі Поттер і Дари Смерті» - сьома, заключна книга і єдина з серії, яка була поділена на два повнометражні фільми. Перша частина вийшла в листопаді 2010 року, а друга частина вийшла в липні 2011 року.
У 2016 році виходить спін-офф, який оповідає про події, що сталися за 65 років до початку основної саги - «Фантастичні тварини», заснований на однойменній книзі. Серія «Фантастичних тварюк» стане продовженням франшизи, а Джоан Роулінг повідомила, що буде п'ять частин.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів