Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars The Mandalorian Child w/ Canister 50962

Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars The Mandalorian Child w/ Canister 50962

код товару: FUN2549716
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars The Mandalorian Child w/ Canister 50962:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Deluxe Bobble Star Wars
Розміри 17.5 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Deluxe Bobble Star Wars
№ фігурки 407
Розміри 17.5 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 170 мм
Довжина 150 мм
Вага 0.53 кг
Об'єм 0.0051 м3
Дитя »(англ. The Child), також відоме як« Мета »(англ. The Asset) - чутливий до Сили мандалорец-знайда невідомої раси, тієї ж, що і джедай Йода. В епоху Нової Республіки йому було 50 років, незважаючи на що він був вкрай юний. Його утримувала угруповання найманців-ніхто на Арвале-7. Різні сили в галактиці, в тому числі вцілілі рештки Галактичної Імперії, відправляли мисливців за головами для захоплення або знищення Мети.
немає в наявності
Дитя було здатне використовувати містичні енергії Сили через те, що він був до неї чутливий, і першим помітним проявом Сили в ньому було телекінетичними підняття їм гігантського грязерога в повітря на короткий час, щоб врятувати Джарін. Однак через свого слабкого тіла у Дитя цей подвиг відняв багато сил, в кінцевому підсумку змусивши впасти в несвідомий стан на кілька годин. Дитя також могло використовувати Силу, коли сердився, наприклад, коли він телекінетичними душив Кару Дюн, тому що вважав, що вона завдає шкоди Джарін. Пізніше з'ясувалося, що у нього є здатність зцілювати серйозні травми і навіть лікувати отруєння, торкаючись до поранених, а потім використовуючи Силу, хоча це теж сильно виснажувало його. В іншому прояві своїх здібностей, Дитя також мала змогу створювати сильний фізичний бар'єр, наприклад, щоб стримати потік вогню, що виходить від штурмовика-сжигателя.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів