Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars Leia (Exc) 45901

Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars Leia (Exc) 45901

код товару: FUN2549723
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars Leia (Exc) 45901:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Deluxe Bobble Star Wars
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Deluxe Bobble Star Wars
№ фігурки 376
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 210 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.36 кг
Об'єм 0.0050 м3
Лея Органа-Соло (англ. Leia Organa Solo) - персонаж всесвіту "Зоряних воєн", один з головних персонажів четвертого, п'ятого, шостого, сьомого, восьмого і дев'ятого епізодів, а також супутніх книг і коміксів. Творцем персонажа є Джордж Лукас. В її честь названо кратер Органу на Харона.
немає в наявності
Лея Органа-Соло (народилася як Лея Скайуокер) була дочкою лицаря-джедая Енакина Скайуокера і сенатора Падме Амідали Наберрі, а також сестрою-близнючкою Люка Скайуокера. Після народження її удочерили Бейл Органу та королева Бреха, зробивши її принцесою Алдераана. Отримавши прекрасну освіту сенатора, Органу була відома як непохитний лідер під час Галактичної Громадянської війни та інших подальших галактичних конфліктів, ставши одним з найбільших героїв Галактики.
Наймолодший сенатор в Галактичному Сенаті, вона таємно підтримувала повстанців і вирішила передати Альянсу плани «Зірки Смерті». Вона ніколи не зраджувала своїм ідеалам свободи і рівності для всіх жителів галактики і стала однією з найважливіших фігур Альянсу повстанців під час Галактичної Громадянської війни.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів