Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mando Flying w/Jet 50959

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mando Flying w/Jet 50959

код товару: FUN2549817
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mando Flying w/Jet 50959:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.19 кг
Об'єм 0.0016 м3
«Мандалорец» (англ. The Mandalorian), також відомий, як «Зоряні війни: Мандалорец» (англ. Star Wars: The Mandalorian), - американський телесеріал в жанрі космічний вестерн, створений Джоном Фавро і виходить на стрімінговом сервісі Disney +. Це перший ігровий серіал, який є складовою частиною всесвіту «Зоряних воєн». Дія «Мандалорца» розгортається п'ять років після подій «Повернення джедая» і за 25 років до подій «Пробудження сили». Головним героєм є мисливець за головами Дін Джарін з клану мандалорцев, що мешкає на околиці Нової Республіки. Головну роль виконує Педро Паскаль.
немає в наявності
Фавро виступає головним сценаристом і шоураннер серіалу. Він також є виконавчим продюсером поряд з Дейвом Філоні, Кетлін Кеннеді і Коліном Вілсоном. Прем'єра серіалу відбулася 12 листопада 2019 року на Disney +; перший сезон складається з восьми епізодів. Серіал отримав позитивні відгуки критиків, які хвалили акторську гру, режисуру, сценарій, саундтрек і візуальні ефекти, хоча деякі залишилися незадоволені динамікою сюжету. «Мандалорец» був номінований на премію «Еммі» в категорії «Кращий драматичний серіал», а також отримав сім творчих премій «Еммі» з 14 номінацій.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів