Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Movies IT Chapter 2 Pennywise w/ Balloon 40630

Колекційна фігурка Funko POP! Movies IT Chapter 2 Pennywise w/ Balloon 40630

Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Movies IT Chapter 2 Pennywise w/ Balloon 40630:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Movies IT Chapter 2
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Movies IT Chapter 2
№ фігурки 780
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка клоуна Пеннивайз з кінофільму "Воно". Воно (англ. It), також відоме по своїй улюбленій личині як Танцюючий клоун Пеннивайз (англ. Pennywise the Dancing Clown) - головний антагоніст роману Стівена Кінга «Воно» і його екранізацій. Вживає в їжу страхи дітей. У романі постає як могутнє і древнє створення, яке прибуло з іншого світу. Воно пробуджується кожні 27 років, щоб полювати на дітей вигаданого містечка Деррі, штат Мен, використовуючи різні хитрощі, наприклад, здатність до трансформації і маніпулювання.
немає в наявності
Є думка, що прообразом клоуна Пеннивайз був серійний маніяк Джон Уейн Гейси, заманюють своїх жертв на дитячих святах в образі клоуна Пого. Крім того, критик Марк Дері називає Воно «Рональдом Макдональдом - соціопатом, які втілюють наші первинні страхи». В інтерв'ю 2013 Стівен Кінг розповів, що він придумав концепцію Пеннивайз після того, як запитав себе, кого бояться діти «більше, ніж що-небудь інше в світі» і він відчув, що це клоуни. Кінг також визнав на своєму веб-сайті, що спочатку хотів, щоб титульним персонажем став «троль, як той, що був у дитячій казці" Три козла, Граф і злісний троль "», але який населяв б місцеву каналізаційну систему, а не тільки область під мостом. У своєму будинку Стівен зберігає екшен-фігурку Пеннивайз.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів