Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian The Child w/cup 49933

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian The Child w/cup 49933

Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian The Child w/cup 49933:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
№ фігурки 378
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 110 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.21 кг
Об'єм 0.0016 м3
«Дитя» (англ. The Child), також відоме як «Мета» (англ. The Asset) - чутливий до Сили мандалорец-знайда невідомої раси, тієї ж, що і джедай Йода. В епоху Нової Республіки йому було 50 років, незважаючи на що він був вкрай юний. Його утримувала угруповання найманців-ніхто на Арвале-7. Різні сили в галактиці, в тому числі вцілілі рештки Галактичної Імперії, відправляли мисливців за головами для захоплення або знищення Мети.
немає в наявності
Дитя було здатне використовувати містичні енергії Сили через те, що він був до неї чутливий, і першим помітним проявом Сили в ньому було телекінетичними підняття їм гігантського грязерога в повітря на короткий час, щоб врятувати Джарін. Однак через свого слабкого тіла у Дитя цей подвиг відняв багато сил, в кінцевому підсумку змусивши впасти в несвідомий стан на кілька годин. Дитя також могло використовувати Силу, коли сердився, наприклад, коли він телекінетичними душив Кару Дюн, тому що вважав, що вона завдає шкоди Джарін.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів