Panasonic Автоматична хлібопекарня SD-YR2550STS

код товару: SD-YR2550STS
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Panasonic Автоматична хлібопекарня SD-YR2550STS:
Основні параметри
Повний список параметрів
Потужність 550 Вт
Кількість програм 30
Програми приготування тіста піца
паста
пельмені
Додатково таймер
подвійні датчики температури
Колір чорний
Основні
Потужність 550 Вт
Оснащення
Дисплей
Програми приготування
Кількість програм 30
Програми приготування хліба без глютену
цільнозернове борошно
житній
Програми приготування тіста піца
паста
пельмені
Приготування кондитерських виробів варення/джем
кекс
компот
Інші програми пиріг
Можливості
Додатково таймер
подвійні датчики температури
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 310 мм
Висота 410 мм
Довжина 450 мм
Вага 8.65 кг
Об'єм 0.0572 м3
Смачний. Домашній. Легко, як ніколи. На ваш смак. Розбудіть у собі гурмана. Представляємо нову хлібопічку SD-YR2550. Ідеальний вибір для творчого підходу до приготування хліба, пирогів, варення тощо. Вибір просто величезний: від випічки без глютену до авторських рецептів, які ви створюєте самі. Хлібопічка YR2550 від Panasonic — помічник на кухні, створений на основі більш ніж 34-річного досвіду та майстерності. Подвійні датчики температури разом із повним набором ідеально налаштованих функцій гарантують, що ваш хліб вийде саме таким, як ви хочете, і незмінно високої якості.
7999 грн*
немає в наявності
Де купити: Panasonic Автоматична хлібопекарня SD-YR2550STS:
Mekka
Хлебопечка Panasonic 550Вт, программ-30, макс.вес -1.25кг, форма-прямоугольник, металл, черный (SD-YR2550STS)

Подвійні датчики мають значення

Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Ось чому YR2550 оснащено двома вбудованими датчиками, які визначають як внутрішню, так і зовнішню температуру для оптимізації всіх програм на кожному кроці. Незалежно від кліматичних умов ви щоразу отримуєте однакові смачні продукти.

Техніка замішування в стилі майстерних пекарів

Із YR2550 ваша кухня стане пекарнею. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замішування майстерних пекарів. Унікальна лопатка для замішування та чаша із ребрами спеціальнї форми створені для приготування хліба з найкращими смаковими якостями й ідеальною текстурою.

Духмяний домашній хліб з хлібопічкою Panasonic SD-YR2550

Розбудіть у собі гурмана з новою хлібопічкою Panasonic SD-YR2550. Чудовий вибір для тих, хто творчо підходить до приготування хліба, пирогів, варення тощо.

Переваги хлібопічки Panasonic SD-YR2550

  • Автоматичний дозатор для додавання інгредієнтів, зокрема дріжджів, родзинок або горіхів
  • 30 програм для випікання з цільнозернового або житнього борошна, приготування пирогів, варення, тіста для піци тощо
  • Можливість ручного налаштування програми для випікання хліба, замішування та випікання пирогів
  • 4 програми для приготування безглютенового хліба, пирогів, пасти та тіста для піци
  • Подвійні датчики температури та цифровий таймер (на 13 годин)

Легко як ніколи

Хлібопічка Panasonic SD-YR2550 — помічник на кухні, який є уособ­ленням 34-річного досвіду та майстерності виробника. Подвійні датчики температури вкупі з широким набором налаштованих функцій гарантують, що хліб вийде саме таким, як треба, і, звісно, високої якості.

Подвійні датчики мають значення

Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Ось чому YR2550 оснащено двома вбудованими датчиками, які визначають як внутрішню, так і зовнішню температуру для оптимізації всіх програм на кожному етапі приготування. Незалежно від кліматичних умов користувач щоразу отримує однаково смачні продукти.

Техніка замішування в стилі майстерних пекарів

Із YR2550 кухня перетвориться на пекарню. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замішування майстерних пекарів. Унікальна лопатка для замішування та ребриста чаша спеціальної форми створені для приготування хліба з найкращими смаковими якостями й ідеальною текстурою.

Творчий підхід до випікання з ручними налаштуваннями

Ручні налаштування, призначені для приготування солодкого чи солоного хліба та пирогів, допоможуть проявити творчий підхід без необхідності замішувати або змішувати вручну. Створюйте різні вишукані форми хліба чи встановлюйте час замішування та вистоювання, необхідний для розроблення власних рецептів. А потім насолоджуйтеся смачними результатами!

Урізноманітніть раціон бездріжджовим хлібом

Поєднуйте різні види борошна, використовуйте кефір, йогурт або закваску. Текстура такого хліба може бути більш щільною й розсипчастою, але смак не залишить байдужим нікого з членів сім'ї.

Чотири варіанти випікання без глютену

Хлібопічка YR2550 стане в пригоді людям, які страждають на непереносимість глютену або просто хочуть споживати його в меншій кількості. Програми для випікання безглютенового хліба, пирогів, тіста для піци та пасти дають змогу виключити алергени зі свого раціону, не змінюючи смак страв.

Повністю автоматизоване випікання

Чим ретельніший процес приготування хліба, тим смачніші результати. Ось чому хлібопічка YR2550 оснащена дозаторами для дріжджів та родзинок/горіхів. Вони автоматично додають інгредієнти в потрібний час, тож користувач матиме смачний хліб за мінімуму зусиль.

30 програм для легкого випікання

Хлібопічка передбачає 30 автоматичних програм на вибір, тож можна спекти майже будь-який хліб. Хліб із цільно­зернового борошна, тісто на заквасці та бріоші, навіть приготувати тісто для піци або пирогів, варення, до того ж є можливість налаштування вручну. Усе залежить тільки від кулінарної фантазії кухаря.

Найкращий хліб будь-коли

Прокидайтеся щоранку від аромату свіжоспеченого хліба. Просто додайте інгредієнти ввечері, а потім встановіть таймер приготування на ранок, адже відкласти процес приготування можна аж на 13 годин! Середній, великий або дуже великий (до 1,1 кг) із різними відтінками підрум’янення… Свіжий хліб ще ніколи не був таким смачним.

Рецепти для гурманів

Використовуйте хлібопічку або інші кухонні пристрої Panasonic і надихайтеся рецептами, спеціально розробленими для досягнення найкращих результатів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів