Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор DC Batman Бетмобіль «Тумблер»: сутичка з Пугалом 76239

LEGO Конструктор DC Batman Бетмобіль «Тумблер»: сутичка з Пугалом 76239

код товару: 76239
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор DC Batman Бетмобіль «Тумблер»: сутичка з Пугалом 76239:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Batman
Основні
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Batman
Кількість деталей 422 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 100 мм
Довжина 220 мм
Вага 0.62 кг
Об'єм 0.0059 м3
Набір «Бетмобіль "Тумблер": сутичка з Пугалом» LEGO® DC Batman ™ (76239) - це високооктановий супергеройський стиль і пригоди в руках дітей. Найдосконаліша броньована машина для боротьби зі злочинністю Бетмобіль «Тумблер» з трилогії фільмів про Бетмена «Темний лицар» - одна з найзнаменитіших бойових машин в історії кіно. У нього відкривається дах, відкриваючи доступ до сидінь водія і пасажира і панелі управління.
немає в наявності
Особливості:

У передній частині машини встановлені 2 шипомета. Тут навіть є місце для зберігання бетарангів. У комплект входять 2 мініфігурки: Бетмен з бетарангів чіпляють гаком і альтернативної «кошмарної» голови і Опудало з шипометом і балоном з отруйним газом жаху страху. Коли бойові дії на сьогодні закінчені, бетмобіль «Тумблер» відмінно виглядає виставленим в дитячій кімнаті.

Набір «Бетмобіль" Тумблер ": сутичка з Пугалом» LEGO® DC Batman ™ (76239) - це високооктановий супергеройський стиль і пригоди в руках дітей з приголомшливим броньованим Бетмобіль «Тумблер».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів