Varmilo Клавіатура VA108M Summit R2 Cherry MX Brown,RU

код товару: VA108MA022A2A2A06A007
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VA108M Summit R2 Cherry MX Brown,RU:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Кількість клавіш 87 шт
Підсвічування White LED
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
кирилиця (укр)
Фізичні
Колір коричневий
Габарити ( ВxШxГ ) 356x134x33 мм
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 70 мм
Довжина 520 мм
Вага 1.97 кг
Об'єм 0.0062 м3
Клавіатура підтримує поєднання клавіш для регулювання гучності і керування музикою. Також можна відключити клавіші Windows або для зручності поміняти клавіші Fn і Win/Ctrl і Caps Lock місцями. Всі моделі VA87 йдуть в скелетон виконанні, простою мовою, клавіші і верхня частина перемикача – виступають над корпусом.
немає в наявності
Механічна клавіатура
Varmilo Summit R2
(із перемикачами CHERRY MX BROWN)
Краса гір втілюється в досконалих технологіях
Клавіатура для митців та гравців в незвичайному стилі. Натхнення безмежними горами тепер щодня поруч. Кольоровий малюнок на розкладці зображує символічну засніжену вершину в горах, на клавішах нанесені символи альпінізму, а на Enter наведені координати гори Галлхепігген в Норвегії, зображення якої прикрашає тильну сторону кейборда. На користувачів також чекає сюрприз: на прогалину нанесена відома фраза з класичної гри The Legend of Zelda, яку виробник зашифрував азбукою Морзе.
Технологічність у кожній деталі
Varmilo запровадив провідну технологію виробництва механічних клавіатур та унікального дизайну клавіш. Можливості індивідуального ручного налаштування кожної окремої клавіатури зі збереженням максимально приємних тактильних відчуттів натискання, друку та неперевершеної якості. Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стираються та не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність та довговічність.
Надійність та комфорт у грі, під час друку чи пошуку натхнення
Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка прослужить довгий час. Підкладка поглинає звуки при натисканні, роблячи процес друку тихішим як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами. Клавіатура Summit R2 має три різних режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування.
Механічна клавіатура з найвідомішими технологічними перемикачами
Перемикачі EЄ використовують спеціальну друковану плату виробництва Varmilo, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур. Varmilo – інноватор у створенні та застосуванні безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому ви отримуєте чарівний спектр тактильних відчуттів під час набору тексту.
Перемикачі CHERRY MX BROWN: золота середина з-поміж перемикачів Сherry MX
Збалансовані перемикачі Cherry MX Brown – це золота середина всіх позитивних якостей популярних світчів. Клавіатури на перемикачах Cherry Mx Brown вибирають за якісний зворотний зв’язок і звук характерного клацання під час спрацьовування, який підходить не тільки для геймінгу, але й для роботи з текстами. Якщо користувач вибирає тактильну клавіатуру й не може визначитися з типом клавіш, Cherry MX Brown стане найліпшим вибором для дебютного користування.
55 г
сила спрацювання
02 мм
хід активації
04 мм
повний хід
100 млн
ресурс натискань
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур.
Світовий бренд у твоєму просторі
Varmilo (Варміло) – бренд, що виробляє комп’ютерну периферію та належить компанії Shenzhen Zhihaihe Technology Co., Ltd, компанія була заснована у 2012 році, починала свій шлях із кастомізації клавіатур. На сьогодні Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів