Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Marvel Вічні перед обличчям Арішема 76155

LEGO Конструктор Marvel Вічні перед обличчям Арішема 76155

код товару: 76155
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Marvel Вічні перед обличчям Арішема 76155:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 7
Стать дитини для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Super Heroes Marvel Comics
Тип герої фільмів і серіалів
Основні
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 7
Стать дитини для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Super Heroes Marvel Comics
Тип герої фільмів і серіалів
Кількість деталей 493 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 390 мм
Висота 60 мм
Довжина 270 мм
Вага 0.67 кг
Об'єм 0.0063 м3
Всі захоплюючі персонажі фільму «Вічні» кіностудії Marvel Studios в одному приголомшливому наборі LEGO®. В набір «Вічні перед обличчям Арішема»(76155) входять чотири фігурки вічних, а також фігурки девианта і ЦЕЛЕСТИАЛ для розігрування супергеройських битв, які викличуть захоплення у дітей .
немає в наявності
Відтворіть епізоди фільмів Marvel
Разом з чотирма вічними діти будуть битися з девіантом в образі кажана. Вічні наділені крутими суперздатностями: Аяк - єдиний, хто може спілкуватися з СУПЕРСИЛЬНИМИ позаземними істотами, целестіаламі, Серсея може перетворювати речі у що завгодно, Ікаріс володіє суперсилою, а Кінго може стріляти земною енергією. У набір також входить рухлива фігурка ЦЕЛЕСТИАЛ, в руку якої поміщається мініфігурка будь-якого вченого. Якщо ви хочете придбати цей набір для колекціонера мініфігурок, то не забудьте, що мініфігурки Аяка і Кінго є тільки в цьому наборі LEGO.

Набори, створені за мотивами фільму «Вічні» Marvel Studios
Конструктори LEGO Marvel, створені за мотивами фільму «Вічні», - унікальні набори з крутими фігурками персонажів, надихаючі дітей на захоплюючі творчі ігри та відкривають для них нескінченну всесвіт захоплюючих пригод.

Батарейки для кубика, який світиться вже включені в набір, так що маленькі супергерої відразу зможуть насолоджуватися веселими і захоплюючими рольовими іграми.

Діти зможуть об'єднати цей конструктор з іншими наборами серії «Вічні» LEGO® Marvel, щоб відкрити для себе ще більше можливостей для творчих ігор.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів