Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Games Mortal Kombat Scorpion 45110

Колекційна фігурка Funko POP! Games Mortal Kombat Scorpion 45110

код товару: FUN2549463
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Games Mortal Kombat Scorpion 45110:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Games Mortal Kombat
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Games Mortal Kombat
№ фігурки 537
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.11 кг
Об'єм 0.0016 м3
Скорпіон (англ. Scorpion) - персонаж серії ігор Mortal Kombat. Скорпіон - раніше Жовтий Ніндзя-Привид, який мстився вбивці своєї сім'ї - Саб-Зіро, а також головний солдат великого Аділя, однак після воскресіння знову став людиною і уклав перемир'я з молодшим Саб-Зіро, дізнавшись від нього правду про вбивство своїх рідних. Був заклятим ворогом Саб-Зіро старшого через те, що був їм убитий.
немає в наявності
Спочатку служив Шан Цзун і Шао Кану, проте основною його метою є правління імперією за допомогою мерців, чому посприяла його смерть і потрапляння в Світ загублених душ. Скорпіон одягнений в чорно-жовтий костюм ніндзя, його маска приховувала голий (до 2002) череп, зброю скорпіона - це куна на ланцюгу (в іграх 1992-2006 р на мотузці), яким він притягує до себе супротивників. Коли гарпун пронизує противника, Скорпіон вигукує: «Іди сюди!» (Англ. Get over here! Або Come here !, один з цих двох вигуків вибирається випадково) і смикає ланцюг на себе, тим самим притягуючи супротивника впритул до себе, щоб нанести тому кілька ударів, поки противник не оговтався.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів