Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Movies Jurassic Park Velociraptor Clever Girl Green (Exc) 47624

Колекційна фігурка Funko POP! Movies Jurassic Park Velociraptor Clever Girl Green (Exc) 47624

код товару: FUN25491253
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Movies Jurassic Park Velociraptor Clever Girl Green (Exc) 47624:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Movies Jurassic Park
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Movies Jurassic Park
№ фігурки 888
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.17 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Movies Jurassic Park Velociraptor Clever Girl Green (Exc) 47624 виконана за мотивами франшизи "Парк Юрського періоду". "Jurassic Park" - серія фільмів режисерів Стівена Спілберга, Джо Джонстона, Коліна Треворроу та Хуана Антоніо Байони. Франшиза складається із 5 фільмів, які випускаються з 1993 року.
немає в наявності
Все почалося з того, що 1990 року компанія Universal Studios купила права на всі романи Майкла Крайтона. Також випускаються відеоігри, комікси та неофіційні спін-офф (наприклад «Гром юрського періоду» / Jurassic Thunder (2020) - Режисери: Мілко Девіс, Томас Мартвік). Велоцираптор (Velociraptor) або Раптор (Raptor) – рід дромеозаврид із пізнього крейдяного періоду. Поряд з тиранозавром, це один із символів Парку Юрського періоду, що з'являється у всіх фільмах та іграх. У романах Парк Юрського періоду та Загублений світ велоцираптори є одними з основних антагоністів. Раптори – одні з перших динозаврів, які змогли втекти зі своїх вольєрів. Вони одразу ж знайшли секретне місце для гніздування.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів