Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Кліматична техніка - Кондиціонери - Cooper&Hunter - Кондиціонер Supreme Continental CH-S09FTXAL-FB, 25 м2, інвертор, A+++/A+++, до -25°С, Wi-Fi, R32, чорний

Cooper&Hunter Кондиціонер Supreme Continental CH-S09FTXAL-FB, 25 м2, інвертор, A+++/A+++, до -25°С, Wi-Fi, R32, чорний

код товару: CH-S09FTXAL-FB
Спліт-система об'єднала в собі всі найкращі розробки і технології Купер Хантер за останні роки. Дизайн внутрішнього блоку інженери зробили як у серії Supreme, випущеної раніше, а внутрішня комплектація і функціонал як у всьому полюбилася серії Arctic. Таким чином отримали кондиціонер серії SUPREME CONTINENTAL, який є повноцінним кліматичним устаткуванням з можливістю використовувати не тільки на охолодження влітку, а й взимку на обігрів до -25° C. Це можливо завдяки підвищеному ресурсу роботи і захисту зовнішнього блоку від обмерзання.
немає в наявності
Де купити Cooper&Hunter Кондиціонер Supreme Continental CH-S09FTXAL-FB, 25 м2, інвертор, A+++/A+++, до -25°С, Wi-Fi, R32, чорний: 
Інтернет магазини
Кондиционер Cooper&Hunter Supreme Continental , 25 м2, инвертор, A+++/A+++, до -25°С, Wi-Fi, R32, чёрный (CH-S09FTXAL-FB)
Cooper&Hunter Supreme Continental CH-S09FTXAL-FB
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S09FTXAL-FB
Національні мережі
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S09FTXAL-FB
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів