2E Смарт-годинник Motion GT 46 mm Black-Orange

код товару: 2E-CWW20BKOR
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E Смарт-годинник Motion GT 46 mm Black-Orange:
Основні параметри
Повний список параметрів
Діагональ екрану 1.3"
Роздільна здатність екрану 240x240
Ємність, mAh 280
Зарядка магнітне підключення
Захист IP68
Колір Чорний
Маса 53.6 г
Основні
Тип Розумний годинник
Інтерфейс з'єднання Bluetooth 5.0
Процесор Nordic 52832
ОЗУ 64 МБ
Додаток 2E Fit
Екран
Діагональ екрану 1.3"
Роздільна здатність екрану 240x240
Акумулятор
Ємність, mAh 280
Зарядка магнітне підключення
Особливості
Захист IP68
Додатково пульсометр
розумний будильник
вібрація
крокомір
лічильник калорій
G-сенсор /Bosch 421
датчик вимірювання тиску (тонометр)
керування музикою
моніторинг сну
повідомлення
моніторинг рівня насичення крові киснем (SpO2)
змінні екрани
широкий вибір спорт-режимів
Комплектація USB кабель
інструкція
браслет
Фізичні
Колір Чорний
Колір ремінця Чорний
Матеріал ремінця силікон
Матеріал корпуса алюміній
нержавіюча сталь
полікарбонат
Маса 53.6 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 60 мм
Довжина 100 мм
Вага 0.16 кг
Об'єм 0.0006 м3
Залишайтеся в русі і досягайте нових висот разом зі смарт-годинником 2E Motion GT 46 mm. Безліч спортивних функцій, великий круглий та яскравий дисплей у тонкому та легкому корпусі з вологозахистом – ваш особистий помічник у заняттях спортом і не тільки.
1499 грн*
немає в наявності
Де купити: 2E Смарт-годинник Motion GT 46 mm Black-Orange:
Iphouse.com.ua
2E Смарт-часы Motion GT 46 mm Black-Orange
Mekka
Смарт-часы 2E Motion GT 46мм, 1.3", 240x240, TFT, BT 5.0 BLE, черно-оранжевый (2E-CWW20BKOR)
Скарби (ckapbu.com)
Смарт-часы 2E 2E-CWW20BKOR Motion GT 46 мм Black Orange
Смарт-годинник
2E Motion GT
Високоякісний розумний годинник 2E Motion GT з великим екраном, тривалим часом автономної роботи, вбудованим крокоміром та з великою кількістю функцій для моніторингу стану здоров'я.
Універсальний дизайн
2E Motion GT оснащені великим круглим дисплеєм 1,3ʺ з покриттям, стійким до подряпин. Корпус виконаний із цинкового сплаву з оригінальним поліруванням, безель – із нержавіючої сталі. На зап'ясті годинник утримує зручний зносостійкий ремінець. Підійдуть під різні стилі одягу.
Акумулятор підвищеної ємності
Рівень кисню у крові
Аналіз спортивних даних
Моніторинг серцевого ритму
10днів
Стандартний режим використання
15днів
Режим тривалого використання
Завжди напоготові
У годиннику використовується акумулятор підвищеної ємності та інтелектуальний алгоритм енергоспоживання для максимальної оптимізації. У звичайному режимі 2E Motion GT можна використовувати більше 10 днів на одному заряді.
Моніторинг здоров'я
Одним простим рухом тепер можна виміряти артеріальний тиск і рівень кисню в крові, що дозволяє уважно стежити за своїм фізичним здоров'ям будь-де та будь-коли.
Персоналізований інтерфейс
Годинник дозволяє обрати один з трьох варіантів циферблату. Якщо їх недостатньо, більше варіантів дизайнів можна знайти у додатку 2E Fit.
Аналіз даних
Вбудований датчик руху фіксує різноманітні дані під час тренування, такі як кількість кроків, витрачені калорії, частоту серцевих скорочень тощо, надає персональні рекомендації, щоб виконувати вправи максимально безпечно та ефективно.
Моніторинг серцевого ритму
Швидкий та точний інтелектуальний алгоритм вимірювання серцевого ритму відстежує та підказує частоту серцевих скорочень у будь-який час та у будь-якому місці, дозволяє стежити за Вашим фізичним станом та вести здоровий спосіб життя.
Великий вибір спортивних режимів
2E Motion GT оснащені безліччю вбудованих спортивних режимів для різноманітних видів тренувань. Носіть годинник на заняттях спортом, щоб фіксувати всі ваші дані для найбільш повного та інформативного контролю.
Своєчасні повідомлення

Після того, як годинник підключений за допомогою Bluetooth до мобільного телефону, він може відображати такі повідомлення, як SMS, сповіщення з Telegram, Viber, Twitter, Facebook і т.д., а також відображати номер абонента, що телефонує. Якщо відповідати на дзвінок не дуже зручно, можна відхилити дзвінок прямо з годинника.

Моніторинг сну

Захистіть свій здоровий сон. Аналізуйте його на різних етапах, що допоможе розвинути здорові звички та покращити якість відпочинку.

Високий рівень захисту

Високоякісний водонепроникний корпус має рівень захисту IP68. Носіть годинник під час тренування, під дощем і не турбуйтеся про те, що він перестане працювати.

Розміри та параметри

Діаметр дисплея 1,3ʺ

Роздільна здатність 240 × 240 пікселів

Пам'ять Flash 64 МБ

Процесор NORDIC52832

Клас захисту IP68

Bluetooth 5.0 BLE

Акумулятор 280 мА г

Підтримка iOS8.5 +, Android 4.4+

Чому варто придбати розумний годинник 2E Motion GT

Яскравий чіткий екран

Стійкі до подряпин

Потужний акумулятор

Якісний моніторинг параметрів здоров'я

Великий вибір спортивних режимів

Велика кількість кольорів на вибір

Смартгодинники 2Е. Персональні помічники на кожен день

Під час розроблення смартгодинників 2Е особливу увагу приділено витривалості та загартованості для використання майже за будь-яких умов. Тривалий час автономної роботи — до трьох тижнів і більше — характерний для всіх смартгодинників 2Е. Немає потреби постійно відстежувати рівень заряду, адже безперебійне функціонування забезпечують акумулятор великої ємності та вбудовані енергоефективні технології.

Важливу роль для користувача відіграє й безпосередньо застосунок, який синхронізує смартгодинник зі смартфоном. Для комфортного користування, моніторингу всіх показників і налаштування смартгодин­ників бренда 2E розроблено фірмовий застосунок 2E Fit, доступний на iOS та Android. А для подальшої зручності можна синхронізувати дані з оригінальними застосунками Apple Health та Google Fit.

Смартгодинники, як і смартфони, стають не тільки модним аксесуаром, але й невід’ємним атрибутом для багатьох людей різного статку та професій.

Сучасні смартгодинники можуть дзвонити, відображати повідомлення, вимірювати пульс, вести облік калорій, моніторити фізичну активність та мають безліч корисних функцій.

Смартгодинник 2E Wave S. Витонченість і крутий функціонал

2E Wave S — новинка в модельному ряді 2E. Витончені лінії корпусу годинника приховують чималий функціонал. Висока якість матеріалів і зручний силіконовий ремінець гарантують комфорт у щоденному використанні. Модель наявна в трьох кольорах: чорний, рожевий та індиго. За своєї зовнішньої компактності та легкості корпусу годинник оснащено досить великим дисплеєм із діагоналлю 1,57” для поліпшення видимості й зчитування, а головне — жодного дискомфорту навіть за яскравого сонця.

2E Wave S мають багато корисних функцій і можливостей: широкий вибір спортивних режимів тренування, відстеження сну, вимірювання пульсу протягом дня, будильник, крокомір тощо. Користувачі точно не пропустять важливий дзвінок або повідомлення, адже вся інформація про дзвінки, SMS, повідомлення у Viber, Telegram, Facebook та інших месенджерах ­відображатимуться на екрані годинника.

Не варто перейматися щодо потрапляння вологи, годинник можна використовувати майже за будь-яких умов! Герметичний корпус забезпечує ступінь захисту IP68, тобто смартгодинник надійно захищений від потрапляння дрібних часточок пилу й води всередину. У режимі щоденного використання заряду акумулятора 2E Wave S вистачить до 15 днів і більше.

  • Коди товарів: 2E-CWW11BK, 2E-CWW11IN, 2E-CWW11PK
  • Дисплей сенсорний 1.57”, роздільна здатність 240 × 240
  • Ємність батареї 180 мА·год
  • Клас захисту від вологи та пилу IP68
  • Процесор RTL8762DK
  • Версія Bluetooth 5.1 BLE

Смартгодинник 2E Motion GT. Для спортивних досягнень

2E Motion GT — модель зі спортивним характером. Смартгодинник виконаний в яскравому спортивному стилі, але водночас не позбавлений універсальності в дизайні. Корпус годинника виготовлений з якісного матеріалу (полікарбонат), тому він міцний і стійкий до зносу.

Набір функцій для занять спортом, великий круглий і яскравий дисплей у тонкому та легкому корпусі з вологозахистом — особистий помічник під час занять спортом і не тільки. Достатньо вибрати різновид тренувань, а 2E Motion GT завжди напоготові.

  • Коди товарів: 2E-CWW20BKOR, 2E-CWW20BKSL
  • Дисплей сенсорний 1,3”, роздільна здатність 240 × 240
  • Ємність батареї 280 мА·год
  • Клас захисту від вологи та пилу IP68
  • Пам’ять 64 MБ
  • Версія Bluetooth 5.0 BLE
  • Вага (разом із ремінцем) 53,6 г

Смартгодинник 2E Alpha X. Персональний асистент у класичному дизайні

2E Alpha X — стильний смартгодинник для поціновувачів класики та стриманого дизайну. Його оснащено широким набором функцій і створено, щоби стати персональним помічником на кожен день. Якісний корпус та екран годинника із загартованого скла стійкі до подряпин та зносу. Зокрема дисплей 2E Alpha X потішить чудовою яскравістю та широкими кутами огляду, дані зручно переглядати навіть за сонячної погоди. Для ще більшої впевненості — захист від вологи та пилу класу IP68.

Смартгодинник 2E Alpha X використовує високочутливий оптичний датчик і якісний G-сенсор, що відповідають за якість даних про спортивні досягнення, активність та показники здоров’я. Завдяки інтелектуальному алгоритму зручно тримати на контролі серцевий ритм — 24 години на добу, сім днів на тиждень. 2E Alpha X за активного використання та без підзаряджання може працювати до трьох тижнів. Смартгодинник має великий вибір встановлених режимів тренувань і широкі можливості для аналізу не тільки занять спортом, але й щоденної активності: кількість пройдених кроків, пульс, відстань, спалені калорії.

  • Коди товарів: 2E-CWW30BKSL, 2E-CWW30SL
  • Дисплей сенсорний 1,3”, роздільна здатність 240 × 240, full circle
  • Ємність батареї 280 мА·год
  • Клас захисту від вологи та пилу IP68
  • Пам’ять 64 MБ
  • G-sensor Bosch 421
  • Версія Bluetooth 5.0 BLE
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів