Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Animation Naruto Shippuden Naruto Sage Mode 12998

Колекційна фігурка Funko POP! Animation Naruto Shippuden Naruto Sage Mode 12998

код товару: FUN2549888
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Animation Naruto Shippuden Naruto Sage Mode 12998:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Naruto
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Naruto
№ фігурки 185
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Vinyl: Naruto Shippuden: Naruto Sage Mode 12998 виконана за мотивами японської манги "Наруто". Наруто Узумакі – шинобі Села Прихованого в Листі. Головний персонаж всесвіту. У день свого народження він став джінчуурікі Дев'ятихвостого Демона-Лиса - доля, через яку він став ізгоєм для більшої частини людей в Коносі протягом усього свого дитинства.
немає в наявності
Після приєднання до команди Какаші, Наруто наполегливо працював, щоб отримати визнання всіх в селі і виконати свою заповітну мрію стати Хокаге. У наступні роки, завдяки багатьом труднощам і випробуваням, він став великим ніндзя, якого вважали героєм Конохагакуре, і після у всьому світі, він став відомий як Герой Прихованого Листя. Незабаром, він виявився одним з ключових чинників перемоги у Четвертій світовій війні Шинобі, що в кінці-кінців привело його до досягнення своєї мрії, коли він став Сьомим Хокаге.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів