Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Animation Naruto Shippuden Sasuke 6367

Колекційна фігурка Funko POP! Animation Naruto Shippuden Sasuke 6367

код товару: FUN278
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Animation Naruto Shippuden Sasuke 6367:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Naruto
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Naruto
№ фігурки 72
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.12 кг
Об'єм 0.0016 м3
Саске Учиха — один з останніх членів клану Учиха, що вижили, з Села Прихованого Листа. Після того, як його старший брат Ітачі вирізав увесь їхній клан, Саске поставив перед собою життєву мету помститися за клан і сім'ю, вбивши Ітачі. Він потрапляє в Команду 7, коли стає ніндзя, і завдяки змаганням зі своїм суперником і найкращим другом Наруто Узумакі починає відточувати свої навички.
немає в наявності
Невдоволений своїм прогресом, він залишає Лист, щоб знайти силу, необхідну здійснення помсти. Роки, проведені у пошуках помсти, стали неймовірно вимогливими і нерозумними, як і ізолювали його від інших, через що він незабаром стає міжнародним злочинцем. Після того, як Саске зіграв одну з ключових ролей у закінченні Четвертої Світової Війни Шинобі, а Наруто зміг позбавити його ненависті, він вирішує повернутися до Прихованого Листя і присвячує своє життя захисту села та його жителів - таким чином, він стає відомий під прізвиськом. Підтримуючий Каге".
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів