Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mandalorian with Child Chrome 10" 49931

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mandalorian with Child Chrome 10" 49931

код товару: FUN25491916
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mandalorian with Child Chrome 10" 49931:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Star Wars
Розміри 25.4 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Star Wars
№ фігурки 380
Кількість 1 шт
Розміри 25.4 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 330 мм
Довжина 210 мм
Вага 1.09 кг
Об'єм 0.0152 м3
"Мандалорець", також відомий, як "Зоряні війни: Мандалорець", - американський телесеріал у жанрі космічний вестерн, створений Джоном Фавро і виходить на стрімінговому сервісі Disney+. Це перший ігровий серіал, що є складовою всесвіту «Зоряних війн». Дія «Мандалорця» розгортається через п'ять років після подій «Повернення джедаю» і за 25 років до подій «Пробудження сили».
немає в наявності
Головним героєм є мисливець за головами Дін Джарін із клану мандалорців, який мешкає на околиці Нової Республіки. Дія серіалу відбувається через п'ять років після падіння Галактичної Імперії, але до появи Першого Ордену. У центрі сюжету — пригоди самотнього стрільця мандалорця, представника колись могутнього народу шляхетних воїнів, тепер змушеного тягнути жалюгідне існування серед покидьків суспільства на далеких рубежах Галактики, далеко від влади Нової Республіки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів