Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Fantastic Four Silver Surfer (MT) 44992

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Fantastic Four Silver Surfer (MT) 44992

код товару: FUN2549214
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Fantastic Four Silver Surfer (MT) 44992:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Fantastic Four
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Fantastic Four
№ фігурки 563
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Срібний Серфер має Силу Космосу, яка наділяє його надлюдською силою, витривалістю та чуттям, а також здатністю поглинати та маніпулювати енергією навколишнього Всесвіту. Серфер підживлює себе, перетворюючи матерію на енергію; він не потребує їжі, води, повітря чи сні, але час від часу входить у стан медитації, подібне до сну, щоб розмірковувати.
немає в наявності
Він може вижити практично в будь-якому відомому природному середовищі, включаючи глибокий космос, гіперпростір, чорні дірки та зірки. Серфер може проектувати енергію в різних формах для наступального та оборонного використання, включаючи силові поля та спалахи космічної сили, досить потужні, щоб знищити цілі планети та створити чорні дірки. Він може використати Силу Космосу, щоб збільшити свою надлюдську силу до невизначеного рівня. Серфер може вилікувати живі організми, але не може воскресати мертвих, і він довів свою здатність оживлювати та розвивати органічне життя у планетарних масштабах. Він може закликати ілюзії; створювати міжпросторові портали в інші місця, зокрема мікровсесвіти; маніпулювати та проходити через тверду матерію та здійснювати певний рівень контролю над астральним світом.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів