Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - М'які іграшки - Our Generation - Ігрова фігурка Цуценя Спанієль BD35182Z

Our Generation Ігрова фігурка Цуценя Спанієль BD35182Z

код товару: BD35182Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Ігрова фігурка Цуценя Спанієль BD35182Z:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип м'яка іграшка
Колір коричневий
Основне
Тип м'яка іграшка
Вік дитини 3+
Фізичні характеристики
Колір коричневий
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 170 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.31 кг
Об'єм 0.0031 м3
Візьміть своє грайливе цуценя з собою в подорожі з переноскою Our Generation Hop In Dog Carrier для 46-сантиметрових ляльок! Суперм’який плюшовий песик неодмінно сподобається вашим найкращим друзям, які зможуть гратися з ним та разом досліджувати світ.
1399 грн*
немає в наявності
Де купити: Our Generation Ігрова фігурка Цуценя Спанієль BD35182Z:
Mekka
Игровая фигурка Our Generation Щенок Спаниель 15см (BD35182Z)
Легко помістіть своє цуценя в переноску, коли настав час подорожувати. Внутрішня частина має підкладку зі штучного хутра, щоб цуценяті було комфортно, а ремінці дозволяють легко брати його з собою в будь-яку подорож. Коли ви приїхали, пристебніть повідець до собачого нашийника і насолоджуйтесь веселими прогулянками по околицях, зустрічаючи привітні обличчя. Повідець зручно облягає руку вашої 46 сантиметрової ляльки, щоб ваше цуценя буде безпечно їхати поруч! Пограйте в гру з іграшковим м’ячем і роздайте ласощі, коли ваш вірний друг буде добре себе вести. Потім помістіть їх назад у переноску для собак і прямуйте до наступного пункту призначення!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів