Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nikon ACULON T02 10x21 BLACK:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип приладу бінокль
Діаметр об'єктива 21 мм
Основні
Тип приладу бінокль
Максимальна кратність 10 x
Діаметр об'єктива 21 мм
Розмір вихідної зіниці 2.1 мм
Яскравість екрану 4.4
Поле огляду на 1000 м 87 м
Мінімальна відстань фокусування 3 м
Регулювання міжосьової відстані 56 - 72 мм
Кут поля зору 5 град. реальное / видимое 47.2 град.
Винос точки візування, мм 8.3
Фізичні
Колір чорний
Розміри, мм 87x104x34
Вага 0.195 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 50 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.28 кг
Об'єм 0.0007 м3
Стильні біноклі ACULON T02 дозволять побачити більше. Милуйтеся природою, насолоджуйтеся виром спортивних змагань, спостерігайте за улюбленими артистами та виконавцями під час концертів і театральних постанов — ці біноклі настільки легкі та компактні, що їх можна брати куди завгодно й відкривати для себе нові світи вражаючих деталей. Будьте стильними й не пропускайте жодних деталей з ACULON T02.
2899 грн*
немає в наявності
Де купити: Nikon ACULON T02 10x21 BLACK:
Mekka
Бинокль Nikon ACULON T02 10x21 BLACK (BAA861WA)

КОМПАКТНИЙ, ЛЕГКИЙ І СТИЛЬНИЙ

Бінокль ACULON T02 може стати вашим незмінним супутником під час будь-яких пригод. Вирушаючи в омріяну подорож чи просто виходячи на вечірню прогулянку, ви не хочете брати із собою нічого зайвого, але оскільки бінокль важить лише 195 г, його можна брати із собою без жодних вагань. З ним ви не пропустите жодних нюансів. Де б ви не були, з ним усе буде видно як на долоні. Бінокль можна придбати в одному з чотирьох стильних кольорів: червоний, синій і білий для моделі 8x21 і чорний для моделі 10x21.

ЯСКРАВЕ ТА ЧІТКЕ ЗОБРАЖЕННЯ

Тепер ви зможете бачити ще більше важливих деталей зі ще більшою чіткістю. Біноклі ACULON T02 мають лінзи з багатошаровим покриттям, що збільшує світлопропускання та створює різке і яскраве зображення. У компактний корпус вміщено перевірену часом технологію Nikon, завдяки якій ви зможете побачити більше, ніж могли очікувати.

ЗРУЧНИЙ І ЛЕГКИЙ У КОРИСТУВАННІ

Коли настане та сама мить, ви побачите все. Ці біноклі мають зручне кільце фокусування й дають змогу швидко пристосуватися до ситуації. Насолоджуйтеся перформансом, виставою, концертом тощо, без жодних зусиль фокусуючись на важливих для вас деталях.

Для тривалого перегляду концертів чи змагань потрібні зручність і комфорт. Завдяки поворотно-зсувним наочникам окулярів можна легко вибрати ідеальну точку фокуса, навіть якщо ви носите окуляри. Просто налаштуйте наочники під себе, а далі розслабтесь і насолоджуйтеся переглядом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів