Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Посуд і кухонне приладдя - Кухонний посуд для приготування - Кастрюлі та ковші - ARDESTO - Набір посуду Gemini Livorno зі зливом, 6 пред., ручки з сірим силіконом, нержавіюча сталь

ARDESTO Набір посуду Gemini Livorno зі зливом, 6 пред., ручки з сірим силіконом, нержавіюча сталь

код товару: AR1906SG
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Набір посуду Gemini Livorno зі зливом, 6 пред., ручки з сірим силіконом, нержавіюча сталь:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип змішаний набір
Діаметр 16 см /18 см /20 см
Об`єм 1.6 л / 2.3 л/ 3.2 л
Матеріал нержавіюча сталь
Особливості посуду мірна шкала
підходить до використання для всіх типів плит
Основне
Тип змішаний набір
Діаметр 16 см /18 см /20 см
Об`єм 1.6 л / 2.3 л/ 3.2 л
Матеріал нержавіюча сталь
У набір входять 2 каструлі
3 кришки
1 рондель
Товщина стінок 0.5 мм
Товщина дна 2.9 мм
Колір нержавіюча сталь
Додатково
Кришка скло
Матеріал ручок бакеліт
нержавіюча сталь
Особливості посуду мірна шкала
підходить до використання для всіх типів плит
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Висота 170 мм
Довжина 280 мм
Вага 3.32 кг
Об'єм 0.0195 м3
Посуд з набору серії Gemini виготовлено з нержавіючої сталі, а ручки отримали силіконове покриття. Посуд поставляється з термостійкими скляними кришками з отвором для пари та сумісний з усіма видами плит, включаючи індукційну. Для зручного зливу води передбачені спеціальні отвори. Для очищення посуду можна використовувати посудомийну машину.
немає в наявності
Набори посуду ARDESTO для кулінарного досвіду

Зробити приготування улюблених страв приємним допоможуть набори посуду ARDESTO. Їх створено, щоби забезпечити любителів власноруч творити кулінарну магію всім необхідним для цього. Також є набори зі сковородами та аксесуарами для приготування.

Як приклад, набір посуду ARDESTO серії Midori складаєть­ся з 12 предметів, з-поміж яких: ківш із кришкою, каструля з кришкою, звичайна сковорода й сковорода ВОК, ножі (кухарський, для хліба, для овочів, слайсерний, універсальний) та овочечистка (12,5 см) із керамічним лезом.

Каструлю, ківш і сковороди виготовлено з алюмінію, оснащено зручними руків’ями з бакеліту із soft-touch-покриттям, внутрішня поверхня має протипригарне покриття.

Посуд сумісний із газовими, електричними, склокерамічними, галогенними й індукційними плитами. Леза ножів – із нержавіючої сталі, тож не потребують додаткового заточування впродовж тривалого часу, а ергономічне пластикове руків’я комфортно лягає в руці, не вислизає, що гарантує безпеку під час використання. Усі елементи набору виготовлено в єдиному вишуканому стилі.

Матеріал виготовлення

Посуд серій ARDESTO Gemini та ARDESTO Gemini Gourmet виготовлено з якісної нержавіючої сталі. В асортименті є вироби різної форми, розміру та літражу. Каструлі та ковші оснащено надійними руків’ями на будь-який смак: із нержавіючої сталі, бакелітові із soft-touch-покриттям чи із силіконовим покриттям. Задля зручності на бічних поверхнях посуду нанесено мірну шкалу.

Особливості конструкції

Конструкцією посуду з наборів ARDESTO Gemini Monza та ARDESTO Gemini Livorno передбачено зливний носик. До кожного виробу з комплекту надаються термостійкі скляні кришки з отвором для відведення пари. Та чи не найважливішою особливістю й перевагою є універсальність посуду, що зумовлена його сумісністю з усіма видами плит, зокрема індукційними.

Комплекти посуду для різних потреб

Найліпший, з огляду на власні потреби, набір посуду ARDESTO вибрати доволі легко:

  • 6 предметів: 3 каструлі різних розмірів + 3 кришки або 2 каструлі + ківш + 3 кришки;
  • 8 предметів: 4 каструлі + 4 кришки або 3 каструлі + ківш + 4 кришки;
  • 10 предметів: 4 каструлі + ківш + 5 кришок.

Нехай кулінарні фантазії розквітнуть із новою силою натхнення разом із кухонним приладдям ARDESTO.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів