Rowenta Акумуляторний пилосос XForce Flex 14.60 RH9958WO

код товару: RH9958WO
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Акумуляторний пилосос XForce Flex 14.60 RH9958WO:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 0.9 л
Насадки щілинна
Основна
для меблів
гнучка
Живлення акумулятор
Вага 4.34 кг
Основні
Тип безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Автономна робота 70 хв
Турбошвидкість
Двигун DigitalForce
Система фільтрації
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 0.9 л
Насадки і адаптери
Насадки щілинна
Основна
для меблів
гнучка
Особливості
Індікатор заповнення пилозбірника
Вертикальна парковка труби
Додатково Світлодіодне підсвічування щітки
Індикатор часу
Наявність знімного пилососу
Комплектація щілинна насадка
насадка для чищення м'яких меблів
інструкція
Гарантійний талон
фільтр
акумуляторний пилосос
база для заряджання
міні-електрощітка
меблева щітка
Фізичні
Рівень шуму 84 дБ
Живлення акумулятор
Тип батареї Lithium Ion
Час заряду акумулятора 3 год
Колір чорний
Вага 4.34 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 580 мм
Висота 440 мм
Довжина 180 мм
Вага 6.87 кг
Об'єм 0.0459 м3
Акумуляторний бездротовий пилосос Rowenta XForce Flex 14.60 - нові враження від прибирання. Його унікальний двигун DigitalForce забезпечує максимальну потужність всмоктування у 200 AW для ефективного та швидкого прибирання від підлоги до стелі.
немає в наявності

Комфорт користування та потужність в одному девайсі

Безкомпромісна ефективність, завдяки новітнім технологіям Rowenta: цифровий двигун потужністю 200 Air Watts, потужна батарея 32,4 В, для досягнення автономної роботи 1 год 10 хвилин. Прибирання буде в задоволенні завдяки унікальній комбінації високотехнологічних рішень: технологія Flex, цифровий дисплей, позиція Stop & Go, LED підсвічування та інше.

Двигун DigitalForce: Потужне прибирання

За допомогою розумної електронної системи, яка автоматично регулює аеродинамічну силу, пилосос автоматично оптимізує потік всмоктування. Ця технологія забезпечує максимальну потужність всмоктування 200 AW для якісного прибирання по всьому будинку.

Більше години роботи завдяки змінному акумулятору

Завдяки 9-елементній батареї (32,4 Вт) досягається до 70 хвилин роботи при використання пилососа в ЕКО режимі. Ідеально, щоб пропилососити ваш будинок за один раз. Знімна батарея легко та швидко заряджається за 3 години.

 

 

 

Цифровий дисплей: живлення під контролем

Показує залишок часу роботи у хвилинах або у відсотках у реальному часі. Вибирайте один із п'яти режимів живлення відповідно до ваших потреб, для більш ефективного прибирання всього будинку: від Surface для прибирання меблів до Boost, коли потрібне посилення потужності.

Flex: прибирайте до 4 разів далі під низькими меблями

Гнучкість поєднується з потужністю всмоктування, щоб ефективно та якісно прибрати кожен сантиметр вашого будинку. Крім того, завдяки щітці з LED підсвічуванням, ви не пропустите навіть дрібний пил.

 

 

 

Режим Boost

Завдяки запатентованій кнопці Boost від Rowenta, ви можете активувати посилену потужність одним рухом пальця: для будь-яких повсякденних завдань або за додаткової потреби. Просто натискайте кнопку, щоб збільшити потужність в потрібний момент!

Led підсвічування

Ефективно прибирайте скрізь, починаючи з плитки, закінчуючи килимами з різною довжиною ворсу, завдяки новому унікальному LED підсвічуванню. Зручно пилососити як дрібне, так і велике сміття, таке як кукурудзяні пластівці або арахіс!

 

 

 

Фільтрація 99,9%: чисте повітря

X-Force Flex 14.60 забезпечує кращу гігієнічність та фільтрацію завдяки своїй технології фільтрації 99,9%. Фільтр захоплює навіть найдрібніші частинки та випускає чисте повітря.

Легкий в обслуговуванні

Rowenta пропонує свій універсальний контейнер для пилу об'ємом до 0,9 л, для безперервного збирання для великих площ. Контейнер виймається легко, без зусиль. Усі три частини миються водою, для підтримки приладу в ідеальній чистоті після використання.

Animal Kit: великий асортимент аксесуарів

Міні-електрощітка для глибокого очищення від волосся та бруду, щілинна щітка для важкодоступних місць, диванна щітка для ідеального прибирання м'яких меблів, зарядна база для легкого заряджання та зберігання приладу, дві вбудовані щітки для миттєвого та бездоганного очищення + додатковий фільтр.

 

 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів