Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sonos Саундбар Beam White Gen 2:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип установки поличковий
Входи LAN (RJ45)
HDMI /еARC
Бездротове підключення
Мультимедіа Wi-Fi
Airplay 2
Spotify Connect
Додатково Сенсорні елементи управління
5 далекомірних мікрофонів
Габарити сабвуфера (ВхШхГ) 68.5 x 651 x 100 мм
Основні
Тип установки поличковий
Кількість динаміків 4
Інтерфейси
Входи LAN (RJ45)
HDMI /еARC
Функції
Бездротове підключення
Мультимедіа Wi-Fi
Airplay 2
Spotify Connect
Додатково Сенсорні елементи управління
5 далекомірних мікрофонів
Фізичні
Кольори білий
Комплектація Інструкція користувача
Гарантійний талон
Кабель живлення
Саундбар
Оптичний аудіо адаптер
HDMI кабель
Габарити
Габарити сабвуфера (ВхШхГ) 68.5 x 651 x 100 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 730 мм
Висота 220 мм
Довжина 110 мм
Вага 4.52 кг
Об'єм 0.0177 м3
Sonos Beam (Gen 2): Розумний Саундбар для Вашого ТВ. Друге покоління саундбару Sonos Beam, що здобуло численні нагороди. Насолоджуйтесь максимальним зануренням у світ кіно, геймінгу, музики та інших розваг. Підтримка Dolby Atmos, покращена якість звуку та витончений дизайн, роблять це ідеальним рішенням для основи домашнього кінотеатру.
30990 грн*
немає в наявності
Де купити: Sonos Саундбар Beam White Gen 2:
Mekka
Саундбар Sonos Beam, White, Gen 2 (BEAM2EU1)
  • Наповнення кімнати звуком завдяки 3D Audio із Dolby Atmos
  • Ще більш потужне звучання у звичному, компактному корпусі
  • Покращений дизайн із полікарбонатним грилем
  • Просте управління та легке налаштування - почати користування можна за пару хвилин
  • Керування голосом через Airplay 2 або додаток Sonos
  • Використання окремо або як частину системи домашнього кінотеатру

 

Sonos Beam (Gen 2)

КІНОТЕАТР У ДОМАШНІХ УМОВАХ

Справжнє занурення завдяки Dolby Atmos

Відчуйте 3D звук із підтримкою Dolby Atmos та принесіть кіно додому, отримавши віртуальний досвід навколишнього звуку. Пориньте в самий вир подій на екрані, відчуваючи, як літаки проносяться над головою або кроки переміщаються кімнатою навколо.

Beam (Gen 2) підключається до ТВ через HDMI eARC, що підтримує стандарт звуку Dolby Atmos 3D і дозволяє видавати звук підвищеної якості Вашого улюбленого контенту. Саундбар можна підключити також через порт HDMI ARC. Залежно від моделі ТВ, функціонал Atmos може бути доступним і через цей канал підключення.

З планами додати підтримку Ultra HD та Dolby Atmos Music у найближчому майбутньому, Beam зможе відтворювати музику зі стрімінгових сервісів у найкращій якості з ефектом живої сцени.

Enjoy True Immersion with Dolby Atmos

ЗВУК, ЩО НАПОВНЮЄ КІМНАТУ

Покращена продуктивність

На 40% прискорений процесор обробляє звук без затримок, забезпечуючи неймовірну глибину, чистоту та вражаюче широку звукову сцену. Покращений фазований масив динаміків допомагає локалізувати звук по зонах, забезпечуючи реалістичну передачу звукових ефектів.

5 потужних вбудованих динаміків відтворюють звук, що наповнює кімнату кришталево чистими високими частотами, чіткими діалогами та глибоким басом. Потужний збалансований звук поєднується з об'ємом Dolby Atmos, забезпечуючи наступний рівень якості прослуховування.

Діалоги в кіно стали ще більш підкресленими і чистими завдяки налаштуванню із залученням оскароносних звукорежисерів та інженерів.

Enhanced Sound Performance

ВИТОНЧЕНІСТЬ ТА ЕСТЕТИЧНІСТЬ

Покращений дизайн

Нова полікарбонатна решітка закриває передню панель, створюючи витончений сучасний вигляд. Перфорація на решітці адаптована для максимального заповнення кімнати звуком.

Завдяки компактному корпусу, саундбар легко впишеться під телевізором, або може бути підвішений на стіну. Незначна висота та глибина дозволяють Beam залишатися візуально непримітною деталлю інтер'єру. Високочутлива сенсорна панель керування на верхній стороні саундбару може бути використана для контролю відтворення або статусу мікрофона.

Саундбар доступний у класичних матовому чорному та матовому білому кольорах.

Upgraded Design

ЗВУК ВЖЕ ЧЕРЕЗ ПАРУ ХВИЛИН

Елементарне підключення та універсальне управління

Початок роботи просто не може бути швидшим, адже потрібно підключити всього 2 кабелі і скористатися вбудованим чіпом NFC. Для швидкого налаштування знадобиться пройти кілька кроків у додатку Sonos, піднести смартфон до саундбару Beam і все!

Керувати системою легко з будь-якого джерела. Використовуйте додаток Sonos S2 або синхронізуйте пульт від ТВ для управління саундбаром через інфрачервоний передавач для ще більшої зручності. Сумісність із Apple Airplay 2 дозволяє транслювати потокове аудіо з будь-якого девайсу на базі iOS.

Бажаєте керувати без використання рук? Стане в нагоді вбудоване голосове управління з помічниками Amazon Alexa і Google Assistant. Вбудований мікрофонний масив із придушенням відлуння точно розпізнає голосові команди навіть на великій відстані.

Simple Set-up & Versatile Control

МАКСИМУМ КОНТЕНТУ

Слухати улюблений контент по-своєму

Кіно - занурення у фільм стало ще більшим за допомогою об'ємного звуку Dolby Atmos. Крім того, можливо піти ще далі і додати в систему бездротові тилові динаміки і сабвуфер для повноцінної домашньої 5.1 системи.

Музика – глибокий насичений стерео звук для будь-якої музики, радіо та іншого. Потокове аудіо з будь-яких стрімінгових сервісів через додаток Sonos дозволить оцінити бас, що перехоплює дихання, і максимальну чистоту верхів.

Геймінг – підключення через HDMI eARC дозволяє саундбару Beam відтворювати ще більше звукових форматів з консолі, включаючи Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus та не стиснений LPCM. Підтримка DTS очікується незабаром.

Виділений канал 5GHz канал WiFi служить для бездротового підключення опціональних тилових динаміків та сабвуфера для надійного високочастотного з'єднання без найменших розривів.

Спорт – чистий звук, як на стадіоні, для занурення у гру. Ультра широка звукова сцена закине в самий вир подій, а підкреслені діалоги не дадуть пропустити жодного важливого моменту.

Listen Your way & Enrich Your Content

Додаткові функції

Налаштування Trueplay - налаштування нюансів звучання згідно з акустичною архітектурою оточення для оптимізації звуку в кожному конкретному приміщенні.

Еквалайзер - Налаштування рівнів басу, верхів та гучності.

Підкреслення діалогу - Очищення голосу, щоб не пропустити жодного поворотного моменту.

Нічний режим - Зменшення інтенсивності звукових перепадів (вибухів, ударів, криків) та збільшення гучності тихих сцен для комфортного перегляду у пізній час.

Автоматична синхронізація зображення та звуку - підключення через eARC гарантує ідеальну синхронізацію аудіо та відео доріжок.

Additional Features

ЧаПи:

П: Чим відрізняється Beam першого покоління (Gen 1) від другого (Gen 2)?

В: Новий Beam містить покращену технологію відтворення звуку та оновлений дизайн. У другому поколінні моделі реалізована підтримка Dolby Atmos, більш продуктивний процесор, покращений мікрофонний масив і сумісність з HDMI eARC для більшої якості звуку, що передається.

П: Яким чином реалізовано підтримку Dolby Atmos без зміни акустичної архітектури моделі?

В: Завдяки покращеній на 40% процесинговій потужності, новий Beam здатний на більш якісне координування відтворення та взаємодії між динаміками, використовуючи також нове програмне забезпечення та збільшену кількість плат управління динаміками. За відтворення звуку оточення відповідають дві окремі плати, які забезпечують розмежування аудіо потоків на рівні вух та над головою, використовуючи частотно-часові психоакустичні техніки.

П: Для чого було змінено передню решітку в новому Beam?

В: Полікарбонатна решітка нового Beam має геометрично точну перфорацію, дозволяючи звуку більш збалансовано розподілятися у приміщенні, подібно до того, як це реалізовано в Sonos Arc. Нову решітку також легше очищати і вона менш піддається зносу.

Sonos Beam Pros & Cons

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів