TP-Link Маршрутизатор ARCHER AX50 AX3000 4xGE LAN 1xGE WAN USB 3.0 MU-MIMO OFDMA

код товару: ARCHER-AX50
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TP-Link Маршрутизатор ARCHER AX50 AX3000 4xGE LAN 1xGE WAN USB 3.0 MU-MIMO OFDMA:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маршрутизатор
Кількість LAN портів (RJ-45) 4 шт.
Інтерфейс 1 x USB 3.0
1 x Gigabit WAN port
Тип антени зовнішня
Кількість антен 4 шт.
Захист інформації WPA
WPA2
WEP
WPA/WPA2
Діапазон частот 2.4 ГГц
5 ГГц
Габарити 260.2 x 38.6 x 135 мм
Основні
Тип маршрутизатор
Кількість LAN портів (RJ-45) 4 шт.
Інтерфейс 1 x USB 3.0
1 x Gigabit WAN port
Режими роботи режим роутера
режим точки доступу
Індикатори Power
LED (індикатор увімк./вимк.)
Тип маршрутизатора бездротовий
Управління пристроєм web інтерфейс
додаток Tether
Бездротова мережа
Стандарт зв'язку IEEE 802.11 ax/ac/n/a
ax/n/b/g
Тип антени зовнішня
Кількість антен 4 шт.
Захист інформації WPA
WPA2
WEP
WPA/WPA2
Діапазон частот 2.4 ГГц
5 ГГц
Функції бездротового режиму Beamforming
Продуктивність
Кількість ядер процесора 2
Дротова мережа
Підтримувані протоколи IPv4
IPv6
Міжмережевий екран SPI
Додатково
Функції безпеки Батьківський контроль
QoS Пріоритизація пристроїв
Пріоритизація додатків
Сертифікація RoHS
CE
FCC
Комплектація Адаптер живлення
Коротка інструкція
маршрутизатор
кабель Ethernet
Фізичні
Температура зберігання -40…+70 °C
Температура експлуатації 0...+40°С
Допустима вологість при експлуатації 10–90 %
Допустима вологість при зберіганні 5–90 %
Габарити 260.2 x 38.6 x 135 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 330 мм
Висота 80 мм
Довжина 250 мм
Вага 1.04 кг
Об'єм 0.0066 м3
TP-LINK Archer AX50 підтримує сучасний стандарт бездротового зв'язку Wi-Fi 6. 4 зовнішні антени і технологія Beamforming збільшують зону покриття роутера. Технологія OFDMA дозволяє підключати одночасно більше пристроїв без втрати швидкості. Роутер сумісний з Alexa дає можливість управління голосом.
немає в наявності
  • Гігабітний Wi-Fi 6 - швидкість до 2402 Мбіт/с на 5 ГГц та до 574 Мбіт/с на 2,4 ГГц для більш плавних потокових відео та швидких завантажень.
  • Під'єднуйте більше пристроїв - технологія OFDMA збільшує продуктивність в 4 рази для одночасної роботи великої кількості пристроїв.
  • Непомітна затримка — зниження затримки до 75% для прискореного відгуку в онлайн-іграх та спілкування по відео.
  • Розширена зона покриття Wi-Fi — чотири високопродуктивні зовнішні антени та технологія Beamforming для більш стабільного Wi-Fi в усьому будинку.
  • Покращена безпека — понад захищений Wi-Fi завдяки пакету TP-Link HomeCare.
  • Надійне підключення - чіпсет Intel Home Wi-Fi значно збільшує швидкість обробки для найкращої продуктивності Wi-Fi 6 Gig +.
  • Збільшений час роботи акумулятора - технологія Target Wake Time дозволяє вашим пристроям більше взаємодіяти один з одним, споживаючи менше енергії.
  • Сумісний з Alexa — керуйте роутером голосовими командами та зробіть своє життя простіше за допомогою Amazon Alexa.
TP-Link: Wi-Fi злетить

На тлі потоку новин про пандемію, війни, громадянські конфлікти та вибори, пересічний українець не помітив, як у світі почалася чергова хвиля технологічної революції. І започаткували її роутери нового покоління з підтримкою стандарту Wi-Fi 6 або 802.11ax.

Основні переваги Wi-Fi 6

Розділення каналів. Технологія OFDM розділяє канали передавання даних на кілька піднесучих, забезпечуючи більш високу надійність з’єднання та покриття мережі. У 802.11ax кількість піднесучих зростає в чотири рази завдяки довшому захисному інтервалу та символу OFDM. Це сприяє розширенню покриття мережі і, відповідно, збільшенню швидкості Wi-Fi на 11 %.

Ширина каналу 160 МГц. Ширину каналу збільшено вдвічі — із 80 МГц до 160 МГц. Це допоможе суттєво прискорити швидкість з’єднання. Щоби краще зрозуміти користь від цього рішення, можна уявити, як водії пересуваються дорогою з однією смугою руху в один бік. Але раптом дорогу розширюють і тепер в їхньому розпорядженні одразу дві смуги.

OFDMA. Продуктивність мережі падає через збільшення числа підключених до неї ­пристроїв і передавання великої кількості коротких пакетів. Технологія OFDMA виокремлює зі спектру ресурсні одиниці та розподіляє їх одразу між декількома користувачами. Це можна порівняти з вантажівкою, що одночасно везе посилки кільком адресатам.

Target Wake Time. Технологія допомагає підключеним пристроям заощаджувати електроенергію, адже тепер вони обмінюються даними з роутером або точкою доступу лише в тих випадках, коли це дійсно необхідно. Із Target Wake Time можна заряджати смартфон або планшет не так часто, як раніше, тому термін служби акумуляторів мобільних пристроїв зросте.

А що на практиці?

Маршрутизатори TP-Link із підтримкою стандарту Wi-Fi 6 продають в Україні з липня минулого року, тож можна впевнено говорити про конкретні переваги, які отримають користувачі. Неодноразові тестування показали, що ці роутери дають змогу збільшити швидкість з’єднання як на підключених сучасних пристроях, що підтримують стандарт Wi-Fi 6, так і на пристроях із більш ранніми модулями Wi-Fi. Також під час тестування спостерігалося розширення зони покриття.

Сумісність

Чи сумісні нові роутери з мобільними пристроями минулих поколінь? Так, розробники про це потурбувалися. Отже, до маршрутизаторів нового покоління можна підключити гаджети, які підтримували більш ранні стандарти Wi-Fi — 802.11ac, 802.11g тощо.

TP-Link Archer AX10

Найдоступніша модель AX-лінійки TP-Link миттєво збільшить пропускну здатність Wi-Fi-підключення. Завдяки цьому можна виконувати велику кількість завдань на високій швидкості. Користувачі зможуть дивитися потокове відео 4К, грати в мережеві ігри без жодних затримок, а також спілкуватися в аудіо- та відеоконференціях. Водночас завдяки підтриманню стандарту Wi-Fi 6 роутер збільшить площу покриття бездротової мережі і захистить від розривів з’єднання в разі підключення великої кількості пристроїв.

Archer AX10 працює у двох діапазонах із загальною швидкістю Wi-Fi-з’єднання до 1,5 Гбіт/с (до 1 201 Мбіт/с на частоті 5 ГГц та до 300 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц). Завдяки триядерному процесору Broadcom з тактовою частотою 1,5 ГГц та 256 МБ оперативної пам’яті Archer AX10 забезпечить швидке передавання великих обсягів даних, а гігабітні порти WAN і LAN знадобляться для швидкого й надійного Ethernet-підключення.

Завдяки доступній ціні та збалансованому набору функцій TP-Link Archer AX10 є одним із найпопулярніших роутерів із підтриманням стандарту Wi-Fi 6.

TP-Link Archer AX20

Ця модель багато в чому схожа на AX10, але при цьому відрізняється від неї збільшеною швидкістю з’єднання (до 1 201 Мбіт/c на частоті 5 ГГц і до 574 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц) та наявністю потужнішого чотириядерного процесора з тактовою частотою 1,5 ГГц, що збереже Wi-Fi-з’єднання надійним і стабільним навіть під час сильного навантаження. Порт USB 2.0 допоможе підключити до роутера зовнішні накопичувачі або принтер. Завдяки технології Target Wake Time скорочується енергопостачання підключених мобільних пристроїв та продовжується термін служби акумуляторів — за умови, що підключені пристрої також підтримують стандарт Wi-Fi 6.

TP-Link Archer AX50

Роутер більш високого класу із загальною швидкістю з’єднання до 3 000 Мбіт/с — до 2 402 Мбіт/c на частоті 5 ГГц та до 574 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц. Зазначимо, що маршрутизатор працює на базі платформи Intel Home Wi-Fi, що повністю розкриває потенціал маршрутизатора AX3000 і водночас оптимально працює з ноутбуками і ПК на базі Intel Wi-Fi 6 Gig+. Крім того, роутер оснащено модулем USB 3.0.

TP-Link Archer AX6000

Цей маршрутизатор преміумкласу працює у двох діапазонах і забезпечує загальну швидкість з’єднання до 5 952 Мбіт/с — до 4 804 Мбіт/с на частоті 5 ГГц і до 1 148 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц. Процесор із тактовою частотою 1,8 ГГц доповнюють два співпроцесори. Також новинка відрізняється від старшої моделі дизай­ном і добре пасуватиме до будь-якого інтер’єру.

TP-Link Archer AX90

Archer AX90 є більш доступним, ніж флагманські моделі TP-Link, але вирізняється солідним набором функцій. Роутер працює в трьох діапазонах і забезпечує швидкість з’єднання до 4 804 Мбіт/с на першій частоті 5 ГГц, до 1 201 Мбіт/с на частоті 5 ГГц і до 574 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц. Підтримання технології OneMesh стане простим засобом для створення Mesh-мережі з одним ім’ям і безшовним покриттям в усьому будинку. Archer AX90 оснащено потужним чотириядерним процесором із тактовою частотою 1,5 ГГц, що забезпечує високий рівень швидкодії, швидке передавання даних і плавну роботу більшості підключених пристроїв.

Також зазначимо наявність восьми зовнішніх антен із високим коефіцієнтом підсилення сигналу, чудового набору гігабітних портів (один порт WAN/LAN2,5 Гбіт/с, один гігабітний порт WAN/LAN, три гігабітні порти LAN) і двох інтерфейсів USB (3.0 і 2.0). Однією з найбільш важливих переваг роутера є пакет безпеки TP-Link HomeShield, де є все необхідне для виявлення вразливостей, ефективного контролю часу, який проводять у мережі, а також блокування небажаних сайтів. HomeShield постійно моніторить домашню мережу, зберігає статистику використання Wi-Fi та формує щотижневі і щомісячні звіти. Ще однією перевагою є шифрування WPA3, яке надійно захистить техніку від несанкціонованого доступу.

TP-Link Archer AX11000

Цей потужний геймерський роутер забезпечить надзвичайно широку зону покриття, а загальна швидкість 12-поточного Wi-Fi-з’єднання зросте до неймовірних 10 756 Мбіт/с. AX11000 працює в трьох діапазонах: на частоті 5 ГГц із максимальною швидкістю з’єднання 4 804 Мбіт/с (призначена спеціально для ігор і допоможе уникнути боротьби за трафік між підключеними пристроями), на другій частоті 5 ГГц із максимальною швидкістю 4 804 Мбіт/с, а також на частоті 2,4 ГГц із максимальною швидкістю до 1 148 Мбіт/с. За реальних умов швидкість Wi-Fi-з’єднання буде обмежена тільки можливостями інтернет-провайдера користувача.

Маршрутизатор має кілька геймерських функцій. Прискорювач виявляє й оптимізує ігрові потоки, не відволікаючи від гри та зберігаючи швидкість мережі на найвищому рівні. Доступ до ігрової статистики допоможе отримати інформацію про тривалість сесій, затримки та задіяні мережеві ресурси. Пакет безпеки HomeCare на базі Trend Micro надійно захистить усі дані геймера. Archer AX11000 оснащено чотириядерним процесором на 1,8 ГГц із трьома співпроцесорами та 1 ГБ оперативної пам’яті. Завдяки такому рішенню роутер гарантує пропускну здатність, що швидко усуває затримки. Наявні порти: WAN на 2,5 Гбіт/с, 8 гігабітних портів LAN, а також інтерфейси USB 3.0 Type-A і Type-C — з їх допомогою до маршрутизатора можна підключити практично будь-який пристрій. Налаштувати роутер легко: для цього потрібно завантажити на смартфон додаток Tether, підключитися до пристрою через Bluetooth, вказати всі необхідні параметри та діяти згідно з підказками інтерфейсу.

TP-Link Archer AX73

У цієї моделі є все, щоби стати найпопулярнішим маршрутизатором із Wi-Fi 6 на українському ринку — виключно висока швидкість з’єднання, стильний і водночас практичний дизайн, а також доступна ціна. У моделі реалізовані одразу кілька рішень, характерні для флагманських роутерів TP-Link. Ідеться про підтримання 1024-QAM, ширину каналу 160 МГц, технології OFDMA, MU MIMO і BSS-coloring. Доповнює загальну картину триядерний процесор із тактовою частотою 1,5 ГГц і високим рівнем продуктивності. Archer AX73 оснащено 6 зовнішніми антенами з функцією Beamforming і потужним модулем FEM, які допомагають отримати стабільний сигнал Wi-Fi-мережі навіть у кімнатах, що розташовані далеко від роутера.

Технологія 4T4R робить можливим бездротове передавання даних маршрутизаторами з W-Fi 6 із використанням чотирьох потоків, що значно збільшує загальну швидкість бездротової мережі. Пакет безпеки HomeShield на базі антивірусного ПЗ компанії Avira забезпечує максимально ефективний захист підключених пристроїв для розумного будинку. HomeShield оптимізований для протидії DDos-атакам, для захисту від небезпечних сайтів і проникнення на рівні порту. Також тут присутні стандартні інструменти батьківського контролю. Вони допоможуть обмежити час, який проводять в інтернеті діти, і заборонити їм доступ до небажаного контенту. За традицією, виконати всі необхідні налаштування можна за допомогою фірмового додатку Tether для ОС Android й iOS. Також відзначимо, що дворівневий корпус Archer AX73 цікавий не лише незвичним для TP-Link дизайнерським рішенням. Більшу частину верхньої панелі пристрою займають вентиляційні пристрої, які допомагають покращити теплообмін і роблять маршрутизатор більш надійним.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів