Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Набір подарунковий Funko Advent Calendar The Nightmare Before Christmas (Pkt POP) 24 фігурки 49668

Набір подарунковий Funko Advent Calendar The Nightmare Before Christmas (Pkt POP) 24 фігурки 49668

код товару: FUN2549659
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Набір подарунковий Funko Advent Calendar The Nightmare Before Christmas (Pkt POP) 24 фігурки 49668:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігровий набір
Вид набір
Матеріал вініл
Основні
Тип ігровий набір
Вид набір
Кількість 24 шт
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 70 мм
Довжина 270 мм
Вага 0.72 кг
Об'єм 0.0072 м3
"Кошмар перед Різдвом" (англ. The Nightmare Before Christmas) - американський повнометражний ляльковий анімаційний фільм-мюзикл режисера Генрі Селіка і продюсера і сосценариста Тіма Бертона. За сюжетом, Джек Скеллінгтон, мешканець міста Хеллоуїна, випадково знаходить портал у місто Різдва і, щоб розвіяти щорічну одноманітність, вирішує відзначати це нове свято. Музику до фільму написав композитор Денні Ельфман, який також озвучив вокальні партії Джека та деяких інших персонажів. Головних героїв мультфільму озвучували Кріс Сарандон, Кетрін О'Хара та Вільям Хіккі.
немає в наявності
У цьому мюзиклі розповідається про місто Хелловін, жителі якого займаються тим, що лякають людей у ??однойменне свято. Коли відгримів черговий Хелловін, дволикий (у буквальному сенсі) мер міста роздає всім призи за найкращі трюки та витівки, але тільки головний герой, Джек Скеллінгтон, не радий. Він головний на цьому святі, і на нього дорівнюють діти. У нього закохані відьми та морська чудовисько невизначеної статі, і все місто дивиться на нього з обожнюванням. Але він утомився від цих одноманітних свят. Задумавшись про це, він, у компанії зі своїм примарним псом на прізвисько Зіро, забредає на дивну чарівну галявину за містом, по краях якої стоять дерева з вирізаними в них дверима, кожна з яких веде в інший світ-свято.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів