Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mandalorian with Grogu 54525

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mandalorian with Grogu 54525

код товару: FUN25491302
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian Mandalorian with Grogu 54525:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Star Wars
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Star Wars
№ фігурки 461
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.17 кг
Об'єм 0.0016 м3
"Мандалорець", також відомий, як "Зоряні війни: Мандалорець", - американський телесеріал у жанрі космічний вестерн, створений Джоном Фавро і виходить на стрімінговому сервісі Disney +. Це перший ігровий серіал, що є складовою всесвіту «Зоряних війн».
немає в наявності
Дія «Мандалорца» розгортається через п'ять років після подій «Повернення джедая» і за 25 років до подій «Пробудження сили». Головним героєм є мисливець за головами Дін Джарін із клану мандалорців, який живе на околиці Нової Республіки. Головну роль виконує Педро Паскаль. Фавро виступає головним сценаристом та шоураннером серіалу. Він також є виконавчим продюсером поряд з Дейвом Філоні, Кетлін Кеннеді та Коліном Уілсоном. Прем'єра серіалу відбулася 12 листопада 2019 року на Disney+; Перший сезон складається з восьми епізодів. Серіал отримав позитивні відгуки критиків, які хвалили акторську гру, режисуру, сценарій, саундтрек та візуальні ефекти, хоча деякі залишилися незадоволені динамікою сюжету. «Мандалорець» був номінований на премію «Еммі» у категорії «Найкращий драматичний серіал», а також отримав сім творчих премій «Еммі» з 14 номінацій.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів