Sennheiser Навушники CX Plus True Wireless Mic White

код товару: 509189
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sennheiser Навушники CX Plus True Wireless Mic White:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Колір білий
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Версія bluetooth 5.2
Технічні
Частотний діапазон 5 - 21 000 Гц
Чутливість 114 дБ
Мікрофон
Додатково
Особливості шумоізоляція
сенсорне управління
Акумулятор
Час роботи 24 год з кейсом
Фізичні
Колір білий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Преміальна TWS гарнітура Sennheiser CX Plus. Забезпечує досконалий звук кожен день, де завгодно і скільки завгодно. Якщо шукаєте звук виняткової якості, відмінну автономність, комфорт і функціональність, то CX True Wireless точно створена для вас.
немає в наявності
Фірмові перетворювачі TrueResponse відтворюють аудіо з фірмовою якістю Sennheiser, з глибокими насиченими басами, природними середніми і чіткими, добре деталізованими високими частотами. До того ж ці навушники ідеально пристосовані до активного способу життя сучасного мобільного користувача і в автономному режимі можуть працювати цілих 27 годин (до 9 годин без підзарядки і ще 18 годин з заряджаннями від акумулятора), а значить, слухати музику, фільми, грати і спілкуватися без проблем можна хоч цілодобово і навіть довше.

Конструкція і ергономіка навушників розроблені на основі результатів спеціальних досліджень, тому CX True Wireless не тільки добре ізолюють слух від зовнішнього шуму, але також дуже зручні і не доставляють ніякого дискомфорту, навіть якщо не знімати їх годинами. А завдяки фірмовим амбушурам навушники швидко адаптуються до анатомічних особливостей вушних каналів свого користувача, надійно утримуються на своєму місці і дають можливість слухати музику з істинним задоволенням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів