Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор DOTS Додаткові елементи – випуск 3 41921

LEGO Конструктор DOTS Додаткові елементи – випуск 3 41921

код товару: 41921
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор DOTS Додаткові елементи – випуск 3 41921:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри аксесуар /додаткові елементи
Вікова група від 6
Серія конструктора LEGO Dots
Основні
Вид конструктор
Тип гри аксесуар /додаткові елементи
Вікова група від 6
Серія конструктора LEGO Dots
Кількість деталей 107 шт
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 10 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
Створюйте дизайн, який вам подобається, із цими додатковими елементами DOTS у тематиці «Суперсекрети»! Збирайте нескінченні творчі візерунки та комбінації із плитками, серед яких є зірки та ромби, а також 10 випадкових прикрашених плиток. Додайте їх до своїх браслетів LEGO® DOTS або інших наборів DOTS, щоб виразити себе та реалізувати свій творчий потенціал. Прикрасьте своє життя - для цього всі правильні способи!
немає в наявності
  • Підтримайте любов вашої дитини до саморобних прикрас та творчості, подарувавши цей класний пакет із додатковими елементами DOTS серії 3 (41921) та надихнувши на відкриту творчість. Те, що буде в пакеті, — частина сюрпризу!
  • Розвивайте творчі та дизайнерські здібності дитини: 81 колекційний тайл 4 кольорів, 16 тайлів з 3D-ефектом у вигляді зірок та діамантів та 10 плиток з таємничим оформленням.
  • Тайли чудово підходять для прикраси всього, від браслетів до предметів інтер'єру. Діти можуть використовувати плитку разом з іншими наборами DOTS або будь-яким іншим набором LEGO®, щоб оформити їх на свій смак.
  • Будь-якому любителю прикрас та виробів сподобається відкривати цей пакет із додатковими елементами DOTS серії 3 (41921). Плитки з новими кольорами та оформленням стануть чудовим подарунком з будь-якого приводу для хлопчиків та дівчаток віком від 6 років.
  • Набори LEGO® DOTS - це привабливі вироби, які діти створюють та використовують самі. Пакет барвистих декоративних плиток підкріпить впевненість вашої дитини в собі та допоможе класно провести час.
  • Набори LEGO® DOTS пропонують відкриту творчість та заохочують самовираження дітей, які створюють та оформляють прикраси чи предмети обстановки. Вони несуть радість гри з LEGO нової групи дітей.
  • Всі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають суворим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, надійно з'єднуються та роз'єднуються.
  • Всі елементи LEGO® випробовують на падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися у відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів