Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HP Сумка 15.6 Classic Briefcase:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип сумка
Форм-фактор ноутбука 15.6"
Матеріал нейлон
Колір чорний
Основні
Тип сумка
У напрямку міський стиль
унісекс
Форм-фактор ноутбука 15.6"
Матеріал нейлон
Відділення
Для ноутбука
Фізичні
Колір чорний
Розміри (ШхВхТ) 41х8.5х31 см
Вага 440 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 420 мм
Висота 80 мм
Довжина 300 мм
Вага 0.48 кг
Об'єм 0.0101 м3
Якщо ви постійно перебуваєте в русі, щоденні удари можуть негативно позначитися на зовнішньому вигляді вашого ноутбука і цінних речей. Захистіть все своє майно в дорозі протягом усього дня за допомогою зручного надійного портфеля. Простий доступ і зручний розподіл ноутбука і повсякденних речей у відділеннях просторої сумки, стійкої до погодних умов.
немає в наявності
Водостійкі матеріали зберігають вміст сухим. Велике зручне відділення для ноутбука і глибокі кишені допомагають швидко знайти потрібні предмети в дорозі. Посилена застібка-блискавка і надійна конструкція захистять основні елементи вашого ноутбука. Передня кишеня на блискавці для безпечного перенесення цінностей. Пристрій відповідає найсуворішим вимогам і стандартам HP, які гарантують його якісну роботу протягом довгого часу.

Якщо ви правильно підберете сумку, то комп'ютер легко увійде в відділення і не буде вільно переміщатися всередині під час руху. Також великий вплив на вартість виробу надає якість матеріалу. Бюджетний варіант може бути виконаний з тонкого, але міцного нейлону. У середню цінову категорію входять сумки з поліестеру з водовідштовхувальними властивостями. Для максимального захисту використовується щільна тканина з тефлоновим або поліуретановим покриттям.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів