Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Super Mario™ Маріо-будівельник 71373

LEGO Конструктор Super Mario™ Маріо-будівельник 71373

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Super Mario™ Маріо-будівельник 71373:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 6
Серія конструктора LEGO Super Mario
Колір Різнобарвний
Основні
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 6
Серія конструктора LEGO Super Mario
Кількість деталей 10 шт
Розвиток увага
дрібна моторика
креативність
Колір Різнобарвний
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 120 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.03 кг
Об'єм 0.0005 м3
Гравці LEGO® Super Mario™ зможуть заробити ще більше очок за допомогою набору посилень "Маріо-будівельник" (71373). Одягнувши цей інтерактивний костюм на фігурку Маріо LEGO, гравці зможуть отримати ще більше цифрових монет, стрибаючи кубиками зібраного ними ігрового рівня.
немає в наявності
Цей набір стане чудовим подарунком для дітей, у яких вже є стартовий набір «Пригоди разом з Маріо» (71360), що включає фігурку Маріо LEGO.

Цікавий додаток

Інструкції зі збирання можна знайти як у наборі, так і у безкоштовному додатку LEGO Super Mario. Додаток також включає безпечну платформу для обміну ідеями, різні матеріали для натхнення та безліч інших цікавих можливостей.

Ігри, повні пригод

Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити цього унікального та всіма улюбленого персонажа та сприяють розвитку у дітей творчих здібностей та навичок вирішення завдань. З модулів стартового набору, ресурсних наборів та наборів посилень шанувальники цієї популярної гри зможуть створити власні рівні для самостійних ігор чи змагань із друзями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів