Набір Фігурка+Футболка Funko POP and Tee Star Wars The Mandalorian Moff Gideon (S) 52702 (UT-53542)

код товару: FUN255172
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Набір Фігурка+Футболка Funko POP and Tee Star Wars The Mandalorian Moff Gideon (S) 52702 (UT-53542):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Набір Фігурка+Футболка
Матеріал 100% бавовна /футболка
вініл /фігурка
Розмір S /футболка
9.5 см /фігурка
Основні
Тип Набір Фігурка+Футболка
Матеріал 100% бавовна /футболка
вініл /фігурка
Розмір S /футболка
9.5 см /фігурка
Вік 3+
Додатково
Упаковка картонний бокс
Ширина футболки 46 см
Довжина футболки 71 см
Довжина рукава 21 см
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 210 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0030 м3
Набір Фігурка+Футболка Funko POP та Tee Star Wars Mandalorian Moff Gideon (S) 52702 (UT-53542) виконаний за мотивами франшизи "Star Wars". Мофф Гідеон - вигаданий персонаж франшизи «Зоряні війни», що вперше з'явився в телесеріалі Disney + «Мандалорець». Гідеон - лідер полеглої Галактичної Імперії, він намагається зловити молодого прибульця Грогу, якого захищає головний герой серіалу.
немає в наявності
Гідеон - небезпечна і жорстока людина, яка без вагань завдає шкоди або вбиває будь-кого, щоб отримати те, що вона хоче. Хоча Гідеон очолює решту Галактичної Імперії, він відкрито визнає, що діє у власних інтересах, і у фіналі першого сезону серіалу він прямо заявляє мандалорцю та його союзникам, що вони не можуть йому довіряти, і він з радістю готовий вбити їх усіх. Гідеон без вагань вбиває своїх людей, коли вони підводять його, або просто через роздратування, наприклад, коли вони переривають його розмови. Хитрий, жахливий і нещадний, Гідеон сповнений рішучості досягти своїх цілей і готовий пожертвувати життям своїх людей, щоб отримати Грогу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів