Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Ninjago Гоночний автомобіль ЕВО Ллойда 71763

LEGO Конструктор Ninjago Гоночний автомобіль ЕВО Ллойда 71763

код товару: 71763
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Ninjago Гоночний автомобіль ЕВО Ллойда 71763:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Ninjago
Тип Автомобіль
Основні
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Ninjago
Тип Автомобіль
Кількість деталей 279 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Висота 190 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.47 кг
Об'єм 0.0040 м3
Шанувальники LEGO® віком від 6 років можуть годинами розігрувати захоплюючі пригоди ніндзя з вражаючим ігровим набором «Гонковий автомобіль ЕВО Ллойда» (71763). За три послідовні етапи діти зможуть покращити автомобіль, перетворивши іграшковий баггі на могутню броньовану машину ніндзя зі шутерами, клинками на спойлері та золотими панелями.
немає в наявності
  • Машина ніндзя «3 в 1» — подаруйте шанувальникам LEGO® все необхідне для пригод ніндзя з набором «Гонковий автомобіль ЕВО Ллойда» NINJAGO® (71763), з якого можна послідовно зібрати три різні моделі.
  • Три мініфігурки - в ігровий набір ніндзя входять Ллойд з мечем, Кобра-механік на квадроциклі з вогнеметом і Пітон-динаміт з пістолетом та динамітною шашкою для захоплюючих динамічних битв.
  • Покращуйте автомобіль — іграшкова машина ніндзя може перетворитися з баггі на потужний та швидкий автомобіль із бронею, золотими бічними панелями, двома шутерами та клинками на спойлері.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання та перемагають змій, вони отримують нагороду прапор адаптації, який можна розмістити на машині.
  • Більше нагород – шукайте прапори в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Громовий дракон ЕВО Джея» (71760), «Могутній робот ЕВО Зейна» (71761) та «Вогняний дракон ЕВО Кая» (71762).
  • Збирайте та грайте - цей ігровий набір ніндзя з 279 деталей дозволяє дітям віком від 6 років збирати та грати в історії ніндзя зі своїми героями.
  • Грайте в дорозі - розміри іграшкової машини складають більше 9 см заввишки, 20 см завдовжки і 14 см завширшки. Це ідеальний розмір, щоб грати з машиною вдома чи брати із собою куди завгодно.
  • Ескапістська розвага – іграшки LEGO® NINJAGO® дозволяють дітям пробудити уяву та відправитися у фантастичний світ, де вони зможуть розігрувати запаморочливі битви добра зі злом.
  • Найвища якість – ось уже понад шістдесят років якість виробництва кубиків LEGO® гарантує, що вони завжди надійно роз'єднуються.
  • Завжди в надійних руках - всі кубики для складання LEGO® відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів