Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Star Wars AT-ST на Хоті 75322

LEGO Конструктор Star Wars AT-ST на Хоті 75322

код товару: 75322
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Star Wars AT-ST на Хоті 75322:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Star Wars
Основні
Вид конструктор
Тип гри персонажі
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Star Wars
Кількість деталей 586 шт
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 70 мм
Довжина 360 мм
Вага 0.65 кг
Об'єм 0.0050 м3
Діти зможуть відтворити напружені сцени з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» з першої в історії моделі AT-ST (75322), що бився в Хоті, з кубиків LEGO®. У крокохода відкривається люк та дах для доступу до кабіни для мініфігурки, голова повертається за допомогою коліщатка, рухомі ноги та два шутери на пружинах. Іграшка для збирання стане крутим подарунком для сучасних дітей віком від 9 років. У набір входять три мініфігурки LEGO Star Wars™, у тому числі Чубакка зі сніговим оформленням, а також фігурка дроїда-розвідника імператора LEGO, щоб надихнути на творчу гру.
немає в наявності
  • Перша збірна модель AT-ST з битви на Хоті LEGO® Star Wars™ — з цією моделлю з автентичними деталями (75322) шанувальники зможуть відтворити епічні сцени з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь».
  • Три мініфігурки LEGO® та дроїд – озброєні Чубакка зі сніговим оформленням, пілот AT-ST та піхотинець повстанців з Хота, плюс фігурка імперського дроіда-розвідника LEGO.
  • Безліч ігрових функцій - в кабіну для мініфігурки у крокохода AT-ST можна потрапити через люк і дах, що відкривається, його голова повертається за допомогою коліщатка, ноги рухливі і є два шутери на пружинах.
  • Подарунок преміум-якості для дітей від 9 років — подаруйте цю іграшку для складання з 586 деталей на день народження або інше свято дитині, яке любить фільм «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь».
  • Для гри та демонстрації – висота крокоходу AT-ST становить більше 26 см, довжина – 16 см, а ширина – 13 см, і між іграми він може бути окрасою інтер'єру.
  • Складання за допомогою програми — до набору входять інструкції зі збирання, а використовуючи програму LEGO® Building Instructions, будівельники зможуть масштабувати, обертати та розглядати віртуальну модель у процесі збирання.
  • Іграшки для складання для будь-якого віку – набори LEGO® Star Wars™ дозволяють дітям (і дорослим шанувальникам) відтворювати культові сцени, вигадувати нові історії або демонструвати зібрані моделі.
  • Гарантія якості – кубики та деталі LEGO® відповідають строгим стандартам якості, тому завжди просто та надійно з'єднуються.
  • Безпека насамперед — всі елементи LEGO® ретельно відчувають падіння, удари, нагрівання та скручування, щоб гарантувати їх відповідність суворим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів