Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Minecraft Кроляче ранчо 21181

LEGO Конструктор Minecraft Кроляче ранчо 21181

код товару: 21181
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Minecraft Кроляче ранчо 21181:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Minecraft
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Minecraft
Кількість деталей 340 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 360 мм
Висота 60 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.56 кг
Об'єм 0.0041 м3
Гравці Minecraft® та любителі кроликів віком від 8 років зможуть насолоджуватися нескінченною творчою грою з набором «Кролічче ранчо» LEGO® Minecraft (21181).
немає в наявності
  • Універсальний ігровий набір - набір «Кроличче ранчо» LEGO® Minecraft® (21181) по кролячих вуха наповнений популярними персонажами, аксесуарами та функціями з хітової гри Minecraft.
  • Класичні персонажі - в набір входять популярні персонажі Minecraft®: приборкувач, кролик, кроленя і зомбі, а також безліч кумедних функцій і дивовижних аксесуарів.
  • Нескінченні можливості для гри - відкрита задня частина і дах, що знімається, дозволяють влаштувати творчу гру всередині ранчо. Зовні є тварини, яких потрібно доглядати, моркву, щоб вирощувати, і зомбі, з яким потрібно битися.
  • Відмінний подарунок - такий подарунок на день народження, свято або на будь-який інший день подарує гравцю в Minecraft® віком від 8 років можливість втілити улюблену гру в життя.
  • Розбудова — висота набору становить понад 12 см, ширина — 22 см, а глибина — 12 см. Його можна перебудовувати і комбінувати з іншими наборами для нескінченної творчої гри.
  • Minecraft® насправді — ігрові набори LEGO® Minecraft дають гравцям новий спосіб насолоджуватися улюбленою грою. Її персонажі, сцени та функції втілюються у життя за допомогою творчого поєднання кубиків та деталей LEGO.
  • Якість гарантована – всі елементи LEGO® відповідають найвищим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним та ідеально з'єднуються та роз'єднуються.
  • Повна безпека — всі елементи LEGO® відчувають падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів