Duralex Набір склянок Picardie 500 мл, 4 од

код товару: 1030AC04
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Duralex Набір склянок Picardie 500 мл, 4 од:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип склянки
Кількість предметів 4 шт
Об`єм 500 мл
Матеріал загартоване ударостійке скло
Висота 145 мм
Діаметр 95 мм
Основне
Тип склянки
Серія Picardie
Застосування сервірування
Кількість предметів 4 шт
Об`єм 500 мл
Особливості не вбирає запахи
не фарбується від продуктів
100% гігієнічне та безпечне скло
Матеріал загартоване ударостійке скло
Використання в посудомийній машині
Додаткове
Висота 145 мм
Діаметр 95 мм
Колір прозорий
Виготовлено Франція
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 150 мм
Довжина 160 мм
Вага 1.80 кг
Об'єм 0.0060 м3
Скло Duralex на 100% гігієнічно, крім того, воно не є пористим, не містить свинцю, кадмію та Бісфенолу А. Загартоване скло Duralex є кращим вибором для індустрії громадського харчування. Воно спеціально рекомендоване для інтенсивного використання. Це й є основною причиною, чому його широко та активно використовують у сегменті Хорека (Кафе, Ресторани, Готелі)
491 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Duralex Набір склянок Picardie 500 мл, 4 од:
Інтернет магазини
Comtrading
Набор стаканов Duralex Picardie 500мл h-145см 4шт (1030AC04)
I-posud.com.ua
Набор стаканов Duralex Picardie 4 x 500 мл 1030AC04
Iphouse.com.ua
Duralex Набор стаканов Picardie выс. 4*500 мл
Iposuda.com.ua
Стаканы Picardie Duralex 1030AC04 (500мл) 4шт
Moyo
Набор стаканов Duralex Picardie выс. 4*500 мл (1030AC04)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Набор стаканов Duralex Picardie выс. 4*500 мл (1030AC04)
Втілення французької майстерності Duralex

Вироби Duralex – більше ніж просто посуд. Це частина культури та стилю, символ якості, який відображає справжній французький шик і вишуканість.

Особливості посуду Duralex:

  • непориста, однорідна структура;
  • міцний матеріал підвищеної щільності – жодних сколів, тріщин і подряпин;
  • високий рівень прозорості скла;
  • не фарбується через застосування прянощів, харчових та овочевих барвників (морква, буряк, шпинат);
  • придатний до миття в посудомийній машині та використання в мікрохвильовій печі.

Секрет успіху Duralex полягає в унікальних технологіях виробниц­тва, які роблять посуд не тільки привабливим на вигляд, але й надзвичайно міцним. Прозорість скла настільки досконала, що дивлячись на світ через вироби Duralex, можна помітити абсолютну чистоту матеріалу. Жодних бульбашок повітря й дефектів — суцільна кришталева ясність.

Особлива гордість бренду

Одна з найвідоміших лінійок Duralex — Picardie — складається з тарілок і склянок. За дизай­ном та якістю вироби із цієї колекції є чимось більшим, аніж просто посуд. Їх виготовлено з прозорого загартованого скла, роблячи їх майже невразливими до механічного впливу: посуд «не боїться» ударів, падінь, а на його поверхні важко залишити подряпини.

Що ще робить лінійку Picardie особливою, так це практичність: вироби можна мити в посудомийній машині та використовувати в мікрохвильовій печі.

Склянки Picardie взагалі стали легендою, адже здобули особливу популярність у всьому світі як «оригінальна французька склянка». Завдяки зігнутій формі вироби не тільки привабливі на вигляд, але й зручно лягають у руку.

Набори склянок Picardie в стилі ретро – втілення французького шарму

Коди товарів: 1027AB06, 1030AC04

Склянки Duralex Picardie — втілення вишуканості та міцності. Їх виготовлено з прозорого, ударостійкого загартованого скла – це є запорукою якості та довговічності. Крім того, вироби не вбирають запах та не фарбуються, завдяки чому зберігають первинну красу впродовж тривалого часу. Придатні до миття в посудомийній машині, роблячи догляд за ними простим та зручним.

Набори елегантних склянок виконані в ретростилі й стануть вдалим рішенням для сервірування та подавання напоїв на будь-якому заході, допомагаючи створити атмосферу справжнього французького шарму й додаючи ноток вишуканості. Вироби доступні двох розмірів: діаметром 8,7 см і 9,5 см за висоти 9 см і 14,5 см та об’єму 250 мл і 500 мл відповідно.

Колекція тарілок Picardie: поєднання витонченості та якості

Коди товарів: 3025AF06, 3024AF06, 3023AF06

Завдяки чудовій якості та витонче­ному дизайну десертні, супові та обідні тарілки стануть справжньою окрасою столу. Виготовлений із загартованого ударостійкого скла, яке є 100 % гігієнічним та безпечним, посуд вирізняється довговічністю й зберігатиме первинний вигляд упродовж усього часу слугування.

Діаметр десертних, супових та обідніх тарілок становить 20,5 см, 23 см і 23 см відповідно, краї виробів декоровано подвійною хвилею — втілення краси та вишуканості. Посуд не вбирає запахів страв та не фарбується, придатний до миття в посудомийній машині, що значно спрощує догляд за ним. Колекція тарілок Duralex Picardie — це не просто посуд, а справжній витвір мистецтва, в якому втілено елегантність та практичність французької майстерності.

Посуд Duralex Picardie дарує можливість насолоджуватися їжею та напоями не лише смаковими рецепторами, але й очима, додаючи вишуканості та стилю як святковому заходу, так і повсякденній вечері.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів