Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - CoComelon - Ігровий набір Deluxe Family House Playset Сімейний будинок

CoComelon Ігровий набір Deluxe Family House Playset Сімейний будинок

код товару: CMW0066
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики CoComelon Ігровий набір Deluxe Family House Playset Сімейний будинок:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Будиночок
Стать хлопчик
дівчинка
Тема дім
Вікова група 2+
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Будиночок
Стать хлопчик
дівчинка
Тема дім
Вікова група 2+
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 510 мм
Висота 120 мм
Довжина 340 мм
Вага 1.38 кг
Об'єм 0.0208 м3
Настав час пограти в будинок з Джей Джей та його мамою у наборі Deluxe Family House Playset! Будинок відкривається, і ви знайдете чотири кімнати, обставлені меблями. Допоможіть JJ піти на горщик у формі акули, коли настане час спати, допоможіть JJ заснути у його ліжечку. Натисніть на килим, щоб активувати забавні звуки, фрази та улюблені пісні, такі як "Clean Up Song" та "Skidamarink"! Вивчайте інтер'єр будинку з листом дій, що додається! У набір Deluxe Family House Playset входять такі предмети, як диван, стілець, холодильник та багато іншого!
немає в наявності
Захопливі ігри за мотивами розвивального каналу CoComelon

CoComelon – найпопулярніший американський дитячий розвивальний канал на YouTube, що продовжує набирати популярність в Україні.

JJ, його брати й сестри в CoComelon поринають у веселі пригоди: вони відвідують дитячий садок, грають, досліджують і навчаю­ться. Чудова 3D-анімація та пісні оповідають події, через які проходять маленькі діти в усьому світі.

Окрім вивчення англійської мови, з CoComelon діти ­дошкільного віку ­опановують: літери, цифри, звуки, кольори тощо. Відео висвітлюють уроки соціаль­ного життя, надаючи батькам можливість навчати дітей через гру, коли вони дивляться YouTube-канал разом.

За мотивами цих навчальних відео компанія Jazwares виготовляє якісні іграшки CoComelon.

Машинка CoComelon Mini Vehicles

Мініавтомобіль CoComelon ­виготовлено з якісних і безпечних матеріалів для малюків. У колекції Mini Vehicles є червона пожежна машина, рожевий автомобіль-магазин морозива, зелений сміттєвоз, жовтий шкільний автобус, літак і підводний човен. Зберіть їх усіх!

  • Код товару: CMW0010
  • Комплектовання: одна з мінімашинок серії CoComelon Mini Vehicles
  • Розмір (ш × в × д) 6 × 8 × 10 см
  • Вік 2+

Ігровий набір CoComelon Feature Roleplay «Музична плюшева книга»

Зробіть казку мюзиклом із м’якою плюшевою CoComelon Nursery Rhyme Singing Time. Це чарівна книга, що створена за мотивами дитячих віршів із популярного освітнього серіалу CoComelon на YouTube. У збірці — 5 дитячих віршів CoComelon. Перевертайте та натискайте на кожній сторінці кнопку, щоби почути мелодію CoComelon, яку малюк обов’язково впізнає: «Старий Макдональд», «Так, так, перед сном», «Так, так, овочі», пісня «Дякую» та «Пісня для ванни»!

Крім того, для більшої взаємодії в наборі є фігурка JJ. Поринути у веселі пригоди й «прожити» разом із персонажем один день із його життя можна, вкладаючи фігурку у спеціальні кишені на сторінках книжки. Перетворіть казки на ніч на веселий спів із плюшевою книжкою CoComelon Nursery Rhyme Singing Time. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Код товару: CMW0025
  • Демонстраційні батарейки 2 × CR2032 (у комплекті)
  • Вік 2+

Ігровий набір CoComelon Lunchbox Playset «Ланч-бокс»

Ой, животик урчить! Час діставати ігровий набір CoComelon Lunchbox, щоби повеселитися за обідом! Цей крутий ігровий набір містить різні «обідні» іграшки й аксесуари, якими дитина може грати й водночас навчатися: модульну тацю із трьох частин, виделку, ложку й іграшкові продукти, зокрема тост із яйцем, яблуко й ескімо. Це чудова іграшка для дошкільнят, що допоможе розібратися в різних групах продуктів харчування, запам’ятовуючи колір, рахунок і форму продуктів.

Дитина зможе навчитися складати тости за різними формами. Усі предмети можна зберігати в ігровому ланч-боксі CoComelon. Також у комплекті є картка діяльності, яка вчить складати сніданки за кольорами та групами продуктів. Рольові ігри допомагають розширити уяву дитини, задіяти навички, які важливо розвивати в ранньому віці. Надихайте та розвивайте фантазію малюка з ігровим набором CoComelon Lunchbox.

  • Код товару: CMW0069
  • Комплектовання: ланч-бокс, ложка, виделка, фруктове морозиво, тост із яйцем, яблуко, таця, картка для занять
  • Вік 2+

Ігровий набір CoComelon Deluxe Vehicle Family Fun Car Vehicle «Світло та звук»

Вигадуйте разом із дитиною ігрові пригоди із сімейним автомобілем CoComelon Deluxe. Натискання кнопки CoComelon активує звуки машини: гудок, ревіння двигуна та вступну пісню. Іграшкову машинку постачають із фігуркою JJ. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Код товару: CMW0104
  • Комплектовання: сімейний автомобіль Family Fun Car, фігурка JJ
  • Демонстраційні батарейки 2 × ААА
  • Вік 3+

Ігровий набір CoComelon Medium Playset Pop n’ Play House

Облаштуйте будинок і відкрийте для себе все найцікавіше! Потягніть за ручку, щоби потрапити до будиночка й розпочати веселощі. Настав час пограти з JJ та Jelly Bean у наборі Pop n’ Play House. У будиночку є три кімнати, які потрібно заповнити чудернацькими меблями. Крім того, у наборі дитина знайде домашнього улюбленця Jelly Bean. Розвивайте уяву малюка з ігровим набором CoComelon Pop n’ Play House.

  • Код товару: CMW0109
  • Комплектовання: будиночок, 2 фігурки, 5 аксесуарів
  • Вік 3+

Ігровий набір CoComelon Feature Roleplay «Музичний кейс лікаря»

Більше не буде остраху перед обстеженням педіатра! Із валізою CoComelon Mitsing Doctor’s Case діти можуть обіграти візит до лікаря. Ця музична валізка для дітей натхненна популярними серіями відомого та пізнавального YouTube-серіалу CoComelon. Чарівна валізка має 9 звуків і відтворює пісню Doctor Checkup. Діти можуть почути серцебиття за допомогою стетоскопа, виміряти температуру за допомогою термометра та зробити укол іграшковим шприцом.

Маленький педіатр може змінити колір термометра з червоного на зелений і навіть штовхнути поршень шприца вниз. Кейс має форму відомого логотипа CoComelon та призначений для зберігання всього медичного приладдя. Оживіть улюблений серіал за допомогою чудової лікарської валізи CoComelon та урізноманітніть веселощі в дитячій кімнаті. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Код товару: CMW0034
  • Комплектовання: валізка лікаря CoComelon Mitsing, стетоскоп, шприц, термометр
  • Демонстраційні батарейки 2 × ААА (у комплекті)
  • Вік 2+

М’яка іграшка CoComelon Roto Plush Bedtime JJ Doll «Лялька Джей-Джей зі звуком»

Компанія Jazwares, натхненна популярними та пізнавальними відеороликами CoComelon на YouTube, створила деталізовану плюшеву ляльку JJ, що стане вірним другом малюка й «розповідатиме» дитячі віршики перед сном. JJ вже одягнув свій найкращий комбінезон і готовий засинати з улюбленою плюшевою іграшкою. Він супроводжує маленьких дітей, коли вони лягають спати, звуками та колисковими.

Якщо притиснути живіт JJ, лялька видасть 9 звуків і фраз. Чарівна лялька відтворює популярну дитячу пісню CoComelon «Так, так, настав час спати!». М’який плюш ідеально підходить для обіймів. Цей милий друг допоможе малюкам швидко заснути. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Код товару: CMW0016
  • Вік 3+

Ігровий набір CoComelon Deluxe Family House Playset «Сімейний будинок»

Час пограти в будиночку з JJ та його мамою з набору Deluxe Family House Playset. Будиночок розгортається, тож всередині діти побачать чотири кімнати, обставлені меблями. Допоможіть JJ скористатися горщиком у формі акули, а коли настане час спати, влаштуйте JJ в його ліжечку.

Натисніть на килим, щоб активувати потішні звуки, фрази та улюблені пісні, зокрема Clean Up Song та Skidamarink. Вивчайте інтер’єр будинку з листом дій, що додається. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Код товару: CMW0066
  • Комплектовання: диван, стілець, холодильник тощо
  • Демонстраційні батарейки 3 × ААА (у комплекті)
  • Вік 3+

CoComelon – діти можуть бути щасливими та розумними!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів