Gigabyte Відеокарта GeForce RTX3060 12GB GDDR6 AORUS E LHR

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Gigabyte Відеокарта GeForce RTX3060 12GB GDDR6 AORUS E LHR:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип упаковки Box
Підключення PCI-E x16 4.0
Форм-фактор ATX
Максимальна роздільна здатність відеокарти 7680 x 4320
Охолодження активне (кулер)
Модель GPU GeForce RTX 3060
Тип пам'яті GDDR6
Обсяг пам'яті 12 ГБ
Частота роботи GPU 1867 МГц
Швидкість пам’яті 15 Гбіт/с
Шина пам'яті 192 біт
Максимальна роздільна здатність 7680x4320
Основні
Тип відеокарти ігрова
Тип упаковки Box
Підключення PCI-E x16 4.0
Форм-фактор ATX
Максимально підключених моніторів 4
Максимальна роздільна здатність відеокарти 7680 x 4320
Підтримка VR
Технології NVIDIA Ansel
G-SYNC technology
NVIDIA ShadowPlay
NVIDIA DLSS
NVIDIA FreeStyle
Охолодження активне (кулер)
Дизайн охолодження Gigabyte Windforce 3X
Кількість вентиляторів 3 шт
Графічний процесор
Модель GPU GeForce RTX 3060
Тип пам'яті GDDR6
Обсяг пам'яті 12 ГБ
Частота роботи GPU 1867 МГц
Швидкість пам’яті 15 Гбіт/с
Шина пам'яті 192 біт
Кількість ядер CUDA 3584
Максимальна роздільна здатність 7680x4320
Пропускна спроможність 360 GBps
Роз`єми підключення
Портів HDMI 2 шт 2.1
Портів DisplayPort 2 шт 1.4a
Рознімів зовнішнього живлення 1 x 8-pin
1 x 6-pin
Програмна частина
Версія DirectX 12 Ultimate
Версія OpenGL 4.6
Фізичні
Рекомендована потужність блоку живлення, Вт 650
Довжина відеокарти 296 мм
Підсвічування RG Настраиваемая подсветка вентилятора (RGB), Настраиваемая подсветка надписи (RGB)B FUSION 2.0
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 230 мм
Довжина 400 мм
Вага 1.62 кг
Об'єм 0.0083 м3
Потокові мультипроцесори NVIDIA Ampere. Ядра RT 2-го покоління. Тензорні ядра 3-го покоління. На базі GeForce RTX™ 3060. Інтеграція з 12 ГБ GDDR6 192-бітним інтерфейсом пам'яті. Система охолодження WINDFORCE 3X з почергово-обертаючими вентиляторами. RGB 2.0 Захисна металева задня пластина
немає в наявності

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX3060 12GB GDDR6 AORUS E LHR (GV-N3060AORUSE-12GD2.0)

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ

  • Потокові мультипроцесори NVIDIA Ampere
  • Ядра RT 2-го покоління
  • Тензорні ядра 3-го покоління
  • Графічний процесор NVIDIA GeForce RTX 3060
  • Відео ОЗП GDDR6 об'ємом 12 ГБ, 192-біт
  • Система охолодження WINDFORCE 3X з альтернативними обертовими вентиляторами
  • Металева задня панель
  • RGB Fusion 2.0
  • Захисна металева пластина
  • Версія з обмеженою швидкістю хешування
 

 

МІКРОАРХІТЕКТУРИ NVIDIA AMPERE

Абсолютно нова мікроархітектура NVIDIA Ampere демонструє приголомшливу продуктивність завдяки вдосконаленим RT-ядер 2-покоління в сценах з трасуванням променів і тензорними ядрами 3-покоління, на тлі значного приросту пропускної здатності шини обміну даними.

 

 

 

ВМИКАЙТЕ RTX

Неперевершений рівень реалізму і точності відтворення зображення, вищий рівень продуктивності в сучасних відеоіграх з технологією трасування променів в реальному часі і DLSS на базі штучного інтелекту. Вмикайте RTX, однозначно!

 

 

 

ПРИСКОРЕННЯ DLSS І ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ

Технологія NVIDIA DLSS (згладжування з алгоритмами машинного навчання) – це революційна технологія рендеринга на базі ІІ, яка забезпечує новий рівень якості графіки за допомогою процесорів для обробки алгоритмів ІІ (тензорні ядра ) засобами графічних плат GeForce RTX. Технологія DLSS дозволяє збільшити частоту кадрів і одночасно поліпшити якість картинки в іграх, задіявши можливості нейромереж. Технологія забезпечує швидкодію, при якому налаштування для трасування променів і екранну роздільна здатність можна сміливо виставити на максимум!

ПЕРЕМОГУ ВИЗНАЧАЮТЬ МІЛІСЕКУНД

Комплекс заходів NVIDIA Reflex забезпечує унікальну конкурентну перевагу. Максимальна реакція і мінімум затримок рендеринга з відеокартами GeForce RTX 30 і ігровими моніторами з технологією NVIDIA G-SYNC. Підвищіть швидкість реакції, прицілюється точніше, потрапляйте в ціль швидше суперників завдяки набору передових технологій для вимірювання та оптимізації затримки системи в змагальних іграх.

 

 

 

ТВОРЧІСТЬ НА ВИЩОМУ РІВНІ

Виведіть роботу з графікою на новий рівень з відеокартами GeForce RTX 30. Вони забезпечують продуктивність і стабільність в популярних графічних додатках, а також прискорення їх функцій на базі алгоритмів ІІ. Завдяки платформі NVIDIA Studio ви отримуєте спеціалізовані драйвери і унікальні інструменти, що дозволяє істотно прискорити роботу з графічним контентом. Отримайте високу продуктивність для будь-яких завдань, будь то рендеринг складних 3D-сцен, редагування відео в 8K або стрімінг з високою якістю кодування і зображення завдяки відеокартам GeForce RTX.

 

 

 

ПОТОКОВОГО МОВЛЕННЯ НА РІВНІ ПРОФІ

Організуйте потокове Stream-мовлення на максимальних налаштуваннях графіки без падіння FPS і розривів зображення. Апаратне кодування і декодування нового покоління передасть найдрібніші візуальні деталі кращих моментів геймплея. Новий додаток NVIDIA Broadcast надає ряд нових можливостей стрімінга на базі ІІ. Якість аудіо і відео може бути покращено такими ефектами, як віртуальний фон, автоматичне кадрування відеоряду з веб-камери і усунення шумів мікрофона. Відкрите серії GeForce RTX 30 забезпечують необхідну продуктивність, якість зображення і інструментарій, щоб кожен ваш стрім був на висоті.

 

 

 

КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Стиль неонпанк випромінюється в темряві з відблиском високоякісних металів, демонструючи футуристичну естетику в темряві ночі. Настала нова ера кіберспорту.

 

 

 

СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ WINDFORCE 3X

Система охолодження WINDFORCE 3X включає 3 вентилятора з унікальними лопатями по 80 мм, альтернативне обертання, 5 композитних мідних теплових трубок з прямим контактом з графічним процесором, активний 3D-вентилятор і охолодження екрана , які разом забезпечують високоефективне відведення тепла.

 

 

 

УНІКАЛЬНИЙ ВЕНТИЛЯТОР

Повітряний потік виходить через трикутний край вентилятора і плавно прямує через тривимірну смугу на поверхні вентилятора.

 

 

 

АЛЬТЕРНАТИВНЕ ОБЕРТАННЯ ВЕНТИЛЯТОРІВ

Мінімізація турбулентності між вентиляторами, потужний нагнітається повітряний потік.

 

 

 

3D ACTIVE FAN

3D Active Fan забезпечує напівпасивну охолодження, і вентилятори залишаться вимкненими, коли графічний процесор знаходиться в режимі низького навантаження або низького енергоспоживання. Світлодіодний індикатор вентилятора може миттєво відображати стан вентилятора.

 

 

 

ГРАФА НАНО ЗМАЩЕННЯ

Наносмазка з графеном може продовжити термін служби вентилятора в 2,1 рази, що близько до терміну служби подвійного шарикопідшипника, і працює тихіше.

РОЗПОДІЛ ПОТОКОВ

Подовжений конструктив радіатора дозволяє пропускати повітряний потік, забезпечуючи відведення тепла найкращим чином.

 

 

 

ТЕПЛОВІ ТРУБКИ

Форма теплової трубки з чистої міді збільшує площу прямого контакту з графічним процесором. Теплова трубка також закриває VRAM через великий контакт з металевою пластиною для забезпечення належного охолодження.

 

 

 

RGB FUSION 2.0

Параметри колірної схеми, 16,7 млн. Колірних відтінків, численні світлові ефекти і можливість синхронізувати плату з іншими пристроями сімейства AORUS.

 

 

 

ПОДАННЯ

GeForce RTX 3060 з пам'яттю 12 ГБ і пропускною спроможністю пам'яті 360 ГБ/с має 3584 ядра CUDA, ядра трасування променів 2-го покоління і тензорні ядра 3-го покоління, що працюють паралельно. Це найкраще рішення для тих, хто займається іграми, рендерингом і розробкою технологій штучного інтелекту.

МЕТАЛЕВА ЗАДНЯ ПЛИТА

Тильна поверхня друкованої плати накрита металевою пластиною, яка надійно захищає конструктив в цілому і розпаяні на платі компоненти зокрема, від пошкоджень, наприклад, в разі падіння вироби, а також допомагає мінімізувати навантаження на вигин і кручення.

 

 

 

ПОДВІЙНИЙ BIOS

У режимі Silent рівень шуму від вентиляторів істотно нижче. Для активації обраного режиму після перемикання, потрібне перезавантаження. За замовчуванням задіяний режим OC.

 

 

 

ІНДИКАТОРИ ХАРЧУВАННЯ

У разі несправності блоку живлення, індикатор на платі сповістить користувача про потенційну проблему миготінням.

 

 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів