LG Варильна поверхня електрична склокерамічна

код товару: CBEZD2414B
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LG Варильна поверхня електрична склокерамічна:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні електрична
Управління сенсорне
Робоча поверхня склокерамічна
Кількість конфорок 4 шт
Функції Функція Stop & Go
Колір чорний
Габарити 59х52 см
Розміри для вбудовування 560x490 мм
Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні електрична
Управління сенсорне
Робоча поверхня склокерамічна
Напруга 220-240 В
Частота струму 50-60 Гц
Функції
Кількість конфорок 4 шт
Функції Функція Stop & Go
Особливості Таймер /(від 1 до 99 хв.)
шнур живлення з вилкою
Зони нагріву
Передня ліва 1.8 кВт
Задня ліва 1.2 кВт
Передня права 1.2 кВт
Задня права 1.8 кВт
Додатково
Безпека захист від дітей
індикатор залишкового тепла
Фізичні
Колір чорний
Габарити 59х52 см
Розміри для вбудовування 560x490 мм
Вага 9 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 640 мм
Висота 120 мм
Довжина 690 мм
Вага 9.70 кг
Об'єм 0.0530 м3
Зробіть свою кухню комфортною та професійною з LG. LG пропонує вбудовану техніку преміум-класу з універсальним елегантним дизайном та простим управлінням. Встановіть таймер приготування. Більше не потрібно стежити за кожною стравою, просто увімкніть таймер приготування, і вона все зробить за Вас. Сенсорне керування multi-touch. Незалежне сенсорне керування. Просте та незалежне керування конфорками за допомогою окремих елементів керування. Відчуйте себе у безпеці з індикатором гарячої поверхні. Індикатор гарячої поверхні спалахує для попередження про можливі опіки і залишається включеним до повного остигання поверхні.
немає в наявності
Майстерність готувати з вишуканою технікою LG

Із новою серією вбудованих варильних поверхонь і духових шаф LG приготування перетворюється на суцільне задоволення. Легке керування, безліч режимів, стильний дизайн і просте очищення – техніка LG «вбудовується» в життя, щоби зробити його більш комфортним.

До нової лінійки вбудованої техніки LG увійшло одразу кілька моделей: 4 елегантні варильні поверхні та 4 функціональні духові шафи об’ємом 72 л. Вишукана техніка не тільки прикрасить будь-який інтер’єр, з її допомогою можна швидко та смачно готувати улюблені страви за умов браку часу навіть для великої родини. 

Нова вбудована техніка LG для кухонь — це стиль, функціональність і висока енергоефективність. Розширюючи кулінарні можливості, вона дарує естетику ­простору й заощаджує сімейний бюджет.

Варильні поверхні LG

Коди товарів: HU642PH, HU642VH, HU641PH (індукційні), CBEZD2414B (склокерамічна)

  • Стильні та міцні. У серії вбудованих варильних поверхонь наявні три індукційні моделі та одна склокерамічна. Техніка виконана в чорному кольорі, тому пасуватиме до інтер'єру будь-якого стилю, а міцна німецька склокераміка SCHOTT CERAN стане гарантією довговічного користування.
  • Керування дотиком. Сенсорне керування — запорука зручного користування варильними поверхнями LG. Достатньо легкого дотику, щоб увімкнути бажану зону або запрограмувати потужність. Відсутність випуклих елементів дає змогу очистити поверхню одним рухом.
  • Усе під контролем. Легко та безпечно готувати допоможе таймер. Для кожної індукційної зони можна встановити окремий час, від 1 до 99 хвилин, і поверхня автоматично припинить нагрівання після його закінчення. Готуйте легко та корисно й водночас займайтеся своїми справами.
  • Чекати довго не доведеться. Функція Power Boost зекономить час, миттєво збільшивши потужність вибраної зони. І сковорода для смаження, і вода для спагеті нагріються дуже швидко.
  • Повна безпека. Усі моделі варильних поверхонь надзвичайно безпечні для користування. Завдяки комбінації символів можна заблокувати панель керування від дітей, а індикатор залишкового тепла дасть розуміння, що зона нагрівання гаряча, і вбереже від опіків.

  • Керування сенсорне
  • Потужність 220 Вт
  • Частота току 50-60 Гц
  • Розмір (ш × д) 590 × 520 мм
  • Вага 10 кг

Електричні духові шафи LG

Коди товарів: WSEZD7225S1, WSEZM7225B1, WSEZ7213B, WSEZ7213W

  • Кожна страва бездоганна. Вбудовані духові шафи LG стануть найкращим доповненням до варильних поверхонь і розширять можливості приготування до безкінечності. До нової серії увійшли моделі чорного та білого кольорів. Завдяки великому об’єму камери (72 л) можна одночасно готувати кілька страв, а безліч режимів приготування мотивують до кулінарних експериментів. Соковите м’ясо, смачна риба або рум’яна випічка — кожна страва буде бездоганною завдяки рівномірному приготуванню на кожному рівні.
  • Не занурюючи руки в духовку. Кожна модель духової шафи має регульовані телескопічні напрямні. Вони не тільки дають змогу легко оцінити ступінь приготування страви, але й мінімізують ризики опіків.
  • Легке керування й очищення. Духові шафи LG мають панель із сенсорним керуванням, доповнену стильними механічними ручками. Такий підхід дарує легкість експлуатації та спрощує догляд. До того ж скло дверцят духовок можна зняти для очищення, що дає змогу без зусиль усунути забруднення з усіх боків.

  • Керування сенсорне
  • Клас енергоспоживання А+
  • Об’єм 72 л
  • Колір чорний, білий
  • Розмір (ш × в × г) 595 × 595 × 565 мм
  • Вага 36,6 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів