Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LG Духова шафа WSEZ7213W:
Основні параметри
Повний список параметрів
Духовка електрична
Тип вбудована
Клас енергоспоживання A
Об`єм 72 л
Кількість режимів приготування 9 шт
Можливості термостат
гриль
конвекція
розморожування
нижній нагрів
освітлення
дисплей
вентилятор
запікання
запікання + вентилятор
подвійний гриль
подвійний гриль + вентилятор
Максимальна температура 230 °C
Колір білий
Габарити ( ВxШxГ ) 59.5 x 59.5 x 56.5 см
Вага 34.6 кг
Основні
Духовка електрична
Тип вбудована
Управління механічне
Клас енергоспоживання A
Об`єм 72 л
Функції
Кількість режимів приготування 9 шт
Можливості термостат
гриль
конвекція
розморожування
нижній нагрів
освітлення
дисплей
вентилятор
запікання
запікання + вентилятор
подвійний гриль
подвійний гриль + вентилятор
Додатково
Напрямні листів бічні
Дека в комплекті 2 шт. /глибоке деко, деко для запікання
Решітки в комплекті 1 шт.
Кількість скла дверцят 3 шт
Максимальна температура 230 °C
Потужність гриля 1000 Вт - великий, 1200 Вт - малий
Фізичні
Довжина кабелю для підключення 1.5 м
Колір білий
Габарити ( ВxШxГ ) 59.5 x 59.5 x 56.5 см
Вага 34.6 кг
Габарити
Висота для вбудовування 600 мм
Ширина для вбудовування 565 мм
Глибина для вбудовування 565 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 720 мм
Висота 670 мм
Довжина 660 мм
Вага 39.74 кг
Об'єм 0.3184 м3
Компанія LG пропонує вбудовану техніку преміум-класу з універсальним елегантним дизайном і легким керуванням. Створюючи її, ми орієнтувалися на найвищі вимоги до ергономіки та оснащенню сучасної кухні. Вбудована техніка LG бездоганно вписується в будь-який інтер'єр.
немає в наявності
Майстерність готувати з вишуканою технікою LG

Із новою серією вбудованих варильних поверхонь і духових шаф LG приготування перетворюється на суцільне задоволення. Легке керування, безліч режимів, стильний дизайн і просте очищення – техніка LG «вбудовується» в життя, щоби зробити його більш комфортним.

До нової лінійки вбудованої техніки LG увійшло одразу кілька моделей: 4 елегантні варильні поверхні та 4 функціональні духові шафи об’ємом 72 л. Вишукана техніка не тільки прикрасить будь-який інтер’єр, з її допомогою можна швидко та смачно готувати улюблені страви за умов браку часу навіть для великої родини. 

Нова вбудована техніка LG для кухонь — це стиль, функціональність і висока енергоефективність. Розширюючи кулінарні можливості, вона дарує естетику ­простору й заощаджує сімейний бюджет.

Варильні поверхні LG

Коди товарів: HU642PH, HU642VH, HU641PH (індукційні), CBEZD2414B (склокерамічна)

  • Стильні та міцні. У серії вбудованих варильних поверхонь наявні три індукційні моделі та одна склокерамічна. Техніка виконана в чорному кольорі, тому пасуватиме до інтер'єру будь-якого стилю, а міцна німецька склокераміка SCHOTT CERAN стане гарантією довговічного користування.
  • Керування дотиком. Сенсорне керування — запорука зручного користування варильними поверхнями LG. Достатньо легкого дотику, щоб увімкнути бажану зону або запрограмувати потужність. Відсутність випуклих елементів дає змогу очистити поверхню одним рухом.
  • Усе під контролем. Легко та безпечно готувати допоможе таймер. Для кожної індукційної зони можна встановити окремий час, від 1 до 99 хвилин, і поверхня автоматично припинить нагрівання після його закінчення. Готуйте легко та корисно й водночас займайтеся своїми справами.
  • Чекати довго не доведеться. Функція Power Boost зекономить час, миттєво збільшивши потужність вибраної зони. І сковорода для смаження, і вода для спагеті нагріються дуже швидко.
  • Повна безпека. Усі моделі варильних поверхонь надзвичайно безпечні для користування. Завдяки комбінації символів можна заблокувати панель керування від дітей, а індикатор залишкового тепла дасть розуміння, що зона нагрівання гаряча, і вбереже від опіків.

  • Керування сенсорне
  • Потужність 220 Вт
  • Частота току 50-60 Гц
  • Розмір (ш × д) 590 × 520 мм
  • Вага 10 кг

Електричні духові шафи LG

Коди товарів: WSEZD7225S1, WSEZM7225B1, WSEZ7213B, WSEZ7213W

  • Кожна страва бездоганна. Вбудовані духові шафи LG стануть найкращим доповненням до варильних поверхонь і розширять можливості приготування до безкінечності. До нової серії увійшли моделі чорного та білого кольорів. Завдяки великому об’єму камери (72 л) можна одночасно готувати кілька страв, а безліч режимів приготування мотивують до кулінарних експериментів. Соковите м’ясо, смачна риба або рум’яна випічка — кожна страва буде бездоганною завдяки рівномірному приготуванню на кожному рівні.
  • Не занурюючи руки в духовку. Кожна модель духової шафи має регульовані телескопічні напрямні. Вони не тільки дають змогу легко оцінити ступінь приготування страви, але й мінімізують ризики опіків.
  • Легке керування й очищення. Духові шафи LG мають панель із сенсорним керуванням, доповнену стильними механічними ручками. Такий підхід дарує легкість експлуатації та спрощує догляд. До того ж скло дверцят духовок можна зняти для очищення, що дає змогу без зусиль усунути забруднення з усіх боків.

  • Керування сенсорне
  • Клас енергоспоживання А+
  • Об’єм 72 л
  • Колір чорний, білий
  • Розмір (ш × в × г) 595 × 595 × 565 мм
  • Вага 36,6 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів