Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Super Mario Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень 71389

LEGO Конструктор Super Mario Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень 71389

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Super Mario Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень 71389:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри набір розширення
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Super Mario
Основні
Вид конструктор
Тип гри набір розширення
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Super Mario
Кількість деталей 484 шт
Розвиток уява
фантазія
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Висота 70 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.48 кг
Об'єм 0.0047 м3
Додатковий набір «Небесний світ лакіту» (71389) - це нове веселе випробування в дитячому всесвіті LEGO® Super Mario ™. У ньому є платформа з лакіту, яка крутиться - обертайте її, рухаючи Маріо LEGO® і Луїджі LEGO® (фігурки не включені) вперед і назад на хмарних повзунках внизу, щоб збити ворога з ніг. Набір включає в себе фігурки лакіту, Білла-Кулі і Лохматик, а також блок часу, що пропонує додатковий час на рівні. (Примітка: для інтерактивної гри потрібно стартовий набір 71360 або 71387 .)
немає в наявності
Співпрацюйте або змагатися

Діти можуть грати в поодинці, спільно, або змагатися з одним, у якого є фігурка Маріо LEGO або Луїджі LEGO. Загляньте в безкоштовний додаток LEGO Super Mario, де ви знайдете інструкції по збірці, натхнення для творчості та багато іншого.

У наборі є іграшкові фігурки LEGO® трьох знаменитих ворогів Super Mario ™ - лакіту, Білла-Кулі і Лохматик. Також в ньому є блок часу, що дає гравцям додатковий час для завершення рівня. Обертову хмарну платформу в наборі крутять гравці, рухаючи Маріо LEGO® і Луїджі LEGO® (фігурки не включені) вперед і назад на хмарних повзунках внизу.

Цей ігровий набір LEGO® з 484 деталей стане відмінним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років, у яких є необхідний для гри стартовий набір LEGO® Super Mario ™ (71360 або сімдесят один тисяча триста вісімдесят сім). Набір відмінно підходить для одиночної гри, а підключившись через Bluetooth до фігурки Маріо LEGO® або Луїджі LEGO® одного, можна весело грати удвох і заробляти бонусні монети (додаткові фігурки не включені).

Розміри модуля: більше 15 см. У висоту, 35 см. В ширину і 27 см. В глибину в базовому вигляді. Його можна перебудовувати або самим різним чином поєднувати з іншими наборами LEGO® Super Mario ™.

У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario ™ ви знайдете інструкції по збірці, безпечний майданчик, де діти можуть ділитися ідеями, і багато іншого. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів