Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Super Wings - Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донні

Super Wings Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донні

код товару: EU740992V
Технічні характеристики Super Wings Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донні:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігровий набір
Вид трансформер
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 7.5 см - висота
Матеріал пластмаса
Основні
Тип ігровий набір
Вид трансформер
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 7.5 см - висота
Матеріал пластмаса
Особливості рухливі частини тіла
колеса, що обертаються
знімна бурова установка машини
Комплектація 1 фігурка /+ транспорт Донні
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 150 мм
Довжина 280 мм
Вага 0.32 кг
Об'єм 0.0071 м3
Super Wings - загін відважних літаків із навчального мультфільму Super Wings. Для дітей вони справжні друзі, які прийдуть на допомогу, коли б вони не знадобилися! Якщо ви хочете познайомити дитину з географією, культурою, традиціями та мовами різних країн, то герої Super Wings – ваші найкращі помічники.
799 грн*
1329 грн .
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Super Wings Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донні:
Інтернет магазини
Comtrading
Игровой набор Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донни
Exe.ua
Игровой набор Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донни (EU740992V)
Itbox
Игровой набор Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донни (EU740992V)
Mekka
Игровой набор Super Wings Articulated Action Vehicle Донни (Donnie) (EU740992V)
Moyo
Игровой набор Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донни
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игровой набор Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донни
Epicentr
Игровой набор Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie Донни EU740992V
Антошка(Antoshka.ua)
Игровой набор Super Wings Donnie
Будинок іграшок(bi.ua)
Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Донні (EU740992V)
Зібравши фігурки, можна відтворювати улюблені моменти з мультфільму або вигадувати нові завдання для літачків! Ця іграшка корисна для розвитку дрібної моторики, розвитку мовних навичок та фантазії дитини. Іграшка Super Wings, сертифікована, екологічно безпечна для дитини, використані матеріали та барвники не токсичні та гіпоалергенні.
Суперкрила Super Wings надихають

Загін сміливих літаків із навчального мультфільму Super Wings.

Мультсеріал Super Wings підкорив серця мільйонів дітей. У ньому йдеться про пригоди літачків по всьому світу. Не дивно, що якісні, яскраві та функціональні іграшки Super Wings здобули велику популярність у дітей. Зібравши фігурки, можна відтворювати улюблені моменти з мультфільму або вигадувати нові завдання для літачків.

Super Wings – справжні друзі, які в будь-яку хвилину прийдуть на допомогу. Якщо хочете познайомити дитину з географією, культурою, традиціями та мовами різних країн, то герої Super Wings – найкращі помічники.

Іграшка Super Wings сертифікована та цілком безпечна для дитини, а використані матеріали та барвники нетоксичні та гіпоалергенні.

Колеса в іграшок обертаються, батарейки не потрібні (окрім Super Wings Galaxy Wings). Рекомендований вік 3+.

Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Jett, Джетт

Код товару: EU740991V

Частини фігурки Джетта рухливі. Знімний бампер та турбодвигун машини.

Комплектовання: фігурка Джетта, транспорт Джетта (висота фігурки 7,5 см)

Ігровий набір Super Wings Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie, Донні

Код товару: EU740992V

Частини фігурки Донні рухливі. Знімна бурова установка машини.

Комплектовання: фігурка Донні, транспорт Донні  (висота фігурки 7,5 см)

Ігровий набір Super Wings Transforming Vehicles Jett, Джетт

Код товару: EU720311

Джетт – дружелюбний, грайливий і дуже швидкий літак. Він працює разом з іншими в аеропорту міста й любить подорожувати, доставляти посилки дітям по всьому світу. Коли під час місії виникають проблеми, Джетт телефонує своїм найкращим друзям – Суперкрилам! Фігурка Джетта легко вміщується і в кабіну автомобіля, і робота. Фігурка легко перетворюється з літака на робота в три простих рухи.

Комплектовання: транспорт Джетта, що трансформується в робота Robo Rig (висота 17 см); ігрова фігурка Джетт серії Transform-a-Bots (висота 5 см)

Ігровий набір Super Wings Transforming Vehicles Donnie, Донні

Код товару: EU720312

Донні – геній, коли справа доходить до винаходу, перебудови та ремонту речей. Його професійні інженерні навички часто допомагають йому та його друзям із Super Wings розв'язувати різні проблеми. Фігурка Донні легко вміщується як у кабіну автомобіля, так і робота. Фігурка може перетворитися з літака на робота завдяки трьом простим рухам.

Комплектовання: транспорт Донні, що трансформується в робота Dozer (висота 17 см); ігрова фігурка Донні серії Transform-a-Bots (висота 5 см)

Ігровий набір Super Wings Transforming Vehicles Jerome, Джером

Код товару: EU720313

Джером – літачок-каскадер команди Super Wings. Він знає всі танцювальні стилі та часто навчає інших веселим танцювальним рухам. До того ж природжений артист любить бути в центрі уваги та змагатися зі своїм другом Джеттом. Але щоразу, коли Джетт потребує допомоги, Джером завжди поруч. Фігурка Джерома легко ­вміщується в кабіну автомобіля. Фігурка може перетворитися з літака на робота завдяки трьом простим рухам.

Комплектовання: транспорт Джерома, що трансформується в робота Stunt Bot (висота 17 см); ігрова фігурка Джерома серії Transform-a-Bots (висота 5 см)

Ігровий набір Super Wings Transforming Vehicles Astra, Астра

Код товару: EU720324

Астра – єдиний член команди Super Wings, яка живе у відкритому космосі. Вона пи­­шається своїми глибокими знаннями в усіх галузях науки й може побачити загальну картину того, що відбувається на Землі, зі свого унікального ракурсу. Фігурка Астри легко вміщується як у кабіну автомобіля, так і до робота. Фігурка перетворюється з літака на робота завдяки трьом простим рухам.

Комплектовання: транспорт Астри, що трансформується в робота Robo Rover (висота 17 см); ігрова фігурка Астра серії Transform-a-Bots (висота 5 см)

Ігровий набір Super Wings Transforming Vehicles Paul, Пол

Код товару: EU720315

Пол – поліцейський із розвиненим почуттям обов'язку, що завжди на варті порядку. Він не тільки охороняє міський аеропорт у нічний час, але й допомагає іншим літачкам, оскільки у нього добре серце й відкрита душа. Крім того, фігурка легко перетвориться з літака на робота в три простих рухи. Фігурка Пола легко вміщується як в кабіну автомобіля, так і в його робота.

Комплектовання: транспорт Пола, що трансформується в робота Police Cruiser (висота 17 см); ігрова фігурка Пола серії Transform-a-Bots (висота 5 см)

Ігровий набір Super Wings Galaxy Wings (світло, звук)

Код товару: EU730808

Світловий та звуковий супровід. Іграшкові сонячні батареї, радар, що обертається. Проста трансформація Galaxy Wings у дослідницьку базу, на якій можна розмістити три фігурки серії Transform-a-Bots. Усі фігурки серії Transform-a-Bots сумісні з Galaxy Wings (продаються окремо). Потрібні батарейки 3 × ААА (у комплекті немає).

Комплектовання: транспорт Galaxy Wings, дві антени, телескоп, два космічні камені та фігурка Астри серії Transform-a-Bots

Ігровий набір Super Wings Jett's Takeoff Tower «Злітна вежа Джетта»

Код товару: EU720830

Підніміться в небо з ігровим набором Super Wings Jett's Takeoff Tower, що сповнений сюрпризів та подарує справжні веселощі. Спостерігайте, як великий Джетт перетворюється на аеропорт натисканням лише однієї кнопки. Юних дослідників чекає вир задоволення! Помістіть всередину фігурку Джетта, поверніть вежу й натисніть «Вниз», щоби спрямувати його спуском. Натисніть червону кнопку, щоби відчинити двері-сюрприз у носі аеропорту Джетта, а потім жовту кнопку, щоби підкинути його в повітря. Аеропорт сумісний з іншими фігурками серії Transform-a-Bots.

Комплектовання: фігурка Transform-a-Bots Джетт; літак Джетт, що трансформується в аеропорт (висота фігурки 5 см)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів