Russell Hobbs Електрогриль George Foreman 25040-56 Family Steel Grill

код товару: 25040-56GF
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Russell Hobbs Електрогриль George Foreman 25040-56 Family Steel Grill:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип електрогриль
Потужність 1650 Вт
Управління механічне
Основні
Тип електрогриль
Потужність 1650 Вт
Управління механічне
Особливості
Функції Зберігання у вертикальному положенні
Oснащення Індикатор роботи
Ніжки, що регулюються
Знімні пластини
Зберігання піддону для жиру
Фізичні
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Колір червоний
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 340 мм
Висота 370 мм
Довжина 120 мм
Вага 3.15 кг
Об'єм 0.0151 м3
George Foreman - американський бренд всесвітньовідомий своїми електрогрилями. Бренд одержав своє ім'я на честь відомого боксера. Джордж Форман став найстарішим чемпіоном у суперважкій вазі у світі у віці 45 років. Свій успіх він пояснював правильним здоровим харчуванням. Грилі George Foreman з'явилися завдяки його бажанню винайти прилад, який дозволить йому їсти всі свої улюблені страви, але у здоровому вигляді. Саме з George Foreman у більшості американців асоціюється електрогриль. З ним приготування соковитих стейків, хрумких паніні та смачних овочів-гриль стане неймовірно простим.
немає в наявності
Одна з головних переваг притискних грилів – це можливість приготувати не просто смачно, але й корисно. Завдяки спеціальним каналам для виведення жиру та піддону готове блюдо міститиме на 42% менше жиру, що, безсумнівно, робить його ще привабливішим. Крім того, приготування їжі на грилі відбувається швидше, ніж на плиті або в духовці. Таким чином, прилад заощадить ваш час і дозволить насолодитися довгоочікуваною вечерею за лічені хвилини.

І останнє, але не менш важливе, гарантія. На всі грилі George Foreman діє обмінна гарантія 2 роки + 1 рік за умови реєстрації приладу на сайті виробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів