Minecraft Dungeons: Hero Edition [PS4, Russian version]

Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Minecraft Dungeons: Hero Edition [PS4, Russian version]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Simulation
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Simulation
Особливості
Кооперативна гра
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 20 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0005 м3
Minecraft: Dungeons – це пригодницька гра в жанрі фентезі. Це спін-офф надзвичайно популярного майнкрафт. Як і попередні частини, виробництво розроблено Mojang AB. Дія Minecraft: Dungeons розгортається в класичній фентезійної країні, нагадує Середньовіччя, але збагаченої сильними магічними елементами. Сюжет розгортається навколо лиходія, відомого як Арч-Іллагер, ватажка армій монстрів. Гравці беруть на себе роль відважних авантюристів, і їхнє завдання полягає в тому, щоб врятувати село, яка стала метою цього лиходія.
немає в наявності
Майнкрафт: Dungeons   – це класична пригодницька гра. У ній ми:

  • досліджуємо підземелля, болота і каньйони, повні небезпек
  • повинні уникати пасток і битися з монстрами, використовуючи аркадную бойову систему.
  • робимо практично те ж саме, що і в dungeon crawler RPG, але механіка залишається вірною рішенням пригодницьких екшенів.  

Ось чому немає традиційної системи для поліпшення статистики героїв. Замість цього розвиток персонажа здійснюється шляхом пошуку все кращого і кращого спорядження, головним чином зброї.

Minecraft: Dungeons забезпечує хороший геймплей як для одного гравця, так і для кооперативного режиму до чотирьох чоловік.

Сеттінг гри виконаний в характерному стилі, змодельованої за зразком оригінального майнкрафт, де як елементи оточення, так і персонажі і монстри мають форму незграбних твердих тіл, через що все виглядає так, ніби було побудовано з блоків.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів