Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Friends Пляжний будинок для відпочинку 41709

LEGO Конструктор Friends Пляжний будинок для відпочинку 41709

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Friends Пляжний будинок для відпочинку 41709:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Friends
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Friends
Кількість деталей 686 шт
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 530 мм
Висота 70 мм
Довжина 280 мм
Вага 1.17 кг
Об'єм 0.0104 м3
Настав час розслабитися та відпочити у пляжному будинку для відпочинку на узбережжі. Сідай на електроскутер та прямуй до міста, щоб закупити продукти. Повернувшись до будинку зіграй з Мією партію у настільний теніс, якщо в тебе ще є сили. Як ні — просто відпочинь біля басейну, що розташований на даху. Допливи до водного скутера та застрибуй на надувний банан. Тримайся міцніше... або ні, адже впасти у воду — це теж дуже весело!
немає в наявності
Особливості:

З ігровим набором LEGO® Friends Пляжний будинок для відпочинку (41709) діти віком від 7 років повертатимуться в дні веселих канікул. Тут є багато елементів та іграшок для відтворення літніх днів на морі. Будинок має 2 спальні — одна з них із ванною кімнатою й вбиральнею, — балкон, басейн на даху, кухню та вітальню. Зовні можна побачити стіл для пінг-понгу, пірс і надувний банан для катання на хвилях, що затамовує подих.

Цілковита гнучкість під час гри Оскільки кожен елемент складається з модулів, дітям з багатою уявою сподобається змінювати конструкцію моделей, як їм заманеться! Вони конструюватимуть один будинок, збільшуватимуть його у висоту, розташовуючи кімнати одна над одною, чи будуватимуть три різні будинки для прибережного поселення. Також можна освіжити гру, помінявши кімнати нагорі місцями. Більше веселощів під час конструювання Завантажуйте додаток LEGO Building Instructions, щоб отримати доступ до інтерактивної інструкції з конструювання, з якою діти зможуть повертати та переглядати цифрову версію своєї моделі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів