Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Іграшковий транспорт - CoComelon - Машинка Mini Vehicles Green Trash Truck Зелений сміттєвоз

CoComelon Машинка Mini Vehicles Green Trash Truck Зелений сміттєвоз

код товару: CMW0014
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики CoComelon Машинка Mini Vehicles Green Trash Truck Зелений сміттєвоз:
Основні параметри
Повний список параметрів
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид сміттєвоз
Вікова група 2+
Матеріал пластик
Країна виробник Китай
Основні
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид сміттєвоз
Серія Mini Vehicles
Вікова група 2+
Фізичні
Розмір 10 х 6 х 8 см
Колір зелений
Матеріал пластик
Країна виробник Китай
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 80 мм
Довжина 100 мм
Вага 0.11 кг
Об'єм 0.0005 м3
Міні-автомобіль CoComelon виготовлений з високоякісних матеріалів та безпечні для малюків. У колекцію Mini Vehicles входять такі автомобілі, як - червона пожежна машина, рожевий автомобіль-магазин морозива, зелений сміттєвоз, жовтий шкільний автобус, літак та підлотка, зберіть їх усі. У комплекті один Зелений сміттєвоз із серії CoComelon Mini Vehicles.
379 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: CoComelon Машинка Mini Vehicles Green Trash Truck Зелений сміттєвоз:
Інтернет магазини
Comtrading
Машинка CoComelon Mini Vehicles Green Trash Truck Зеленый мусоровоз
Mekka
Машинка CoComelon Mini Vehicles Зеленый мусоровоз (CMW0014)
Moyo
Машинка CoComelon Mini Vehicles Green Trash Truck Зеленый мусоровоз
OWWA
Машинка CoComelon Mini Vehicles Green Trash Truck Зеленый мусоровоз
Скарби (ckapbu.com)
Машинка CoComelon CMW0014 Зеленый мусоровоз
Національні мережі
24 Moyo.ua
Машинка CoComelon Mini Vehicles Green Trash Truck Зеленый мусоровоз
Будинок іграшок(bi.ua)
Машинка CoComelon Mini Vehicles Зелений сміттєвоз (CMW0014)
Вчимося, граємо та спілкуємося одночасно з CoСomelon

CoСomelon – американський дитячий розвивальний канал на відеохостингу YouTube, який наразі має аж 165 млн підписників! Окрім YouTube, популярний контент CoСomelon був доданий до Netflix, Roku та Hulu, де також займає передові позиції з переглядів.

У дивовижному світі CoComelon анімовані діти, дорослі та тварини живуть поряд, взаємодіючи один з одним на ­кожному кроці. Цей унікальний мультсеріал не просто розважає малюків, він відкриває перед ними безмежний світ знань – від абетки до кольорів райдуги.

YouTube-канал CoComelon продовжує набувати популярності в Україні. Зокрема, наразі актуальні такі показники: із початку 2023 року контент CoComelon на YouTube в Україні переглянули 91,6 млн користувачів, що на 4,28 % більше, аніж в аналогічний попередній період.

CoComelon у долонях: коли іграшка стає вчителем

Дошкільний вік – це час, коли діти, як губка, поглинають нові знання, а CoComelon робить навчання цікавішим та захопливим. Неймовірно, але цей чарівний світ тепер може бути не тільки на екрані телевізора або планшета, а й у долонях малюка!

2020 рік сколихнув світ дитячого контенту чудовою новиною: CoComelon анонсувала виробництво іграшок, прототипами яких стали улюблені герої мільйонів глядачів в усьому світі! Ба більше, не простих іграшок, а таких, які допоможуть ма­­лечі вчити англійську, співати пісні та розповідати вірші. Всесвітньо відомий виробник Jazwares, що незмінно тішить якісними та безпечними іграшками, узяв на себе це нелегке завдання.

Друг і вчитель

Ліцензовані іграшки CoComelon – не просто копії героїв із мультфільму. З іграшками CoComelon дитина отримує не тільки нового «друга», а й чудового «вчителя». Навчання та гра, інтегровані в одне ціле, допоможуть малюкові розвиватися, отримуючи максимум задоволення. Пропонуючи цей новий спосіб навчання та розвитку, CoСomelon і Jazwares піднімають прапор інновацій у світі дитячого розвитку, створюючи продукти, що призначені не лише для розваги, але і для стимулювання любові до навчання.

ІГРОВА ФІГУРКА-­СЮРПРИЗ COСOMELON

Код товару: CMW0048

Із фігурками-­сюрпризами CoСomelon малюк зможе одночасно вчитися та грати. Ця чарівна розвивальна іграшка створена за мотивами популярних та освітніх відео CoСomelon на платформі YouTube. Спостерігайте за тим, як крихітний шанувальник збирає, а потім грає з улюбленими персонажами: Джей-­Джеєм, його братом Том-­Томом, сестрою Йо-­Йо та всіма їхніми друзями. Завдяки цій іграшці дитина легко вивчить цифри, збираючи частинки та створюючи різнокольорову гусеницю.

Серія складається із 14 фігурок і 14 аксесуарів до них. Кожну іграшку вміщено в кольоровий бокс у випадковий спосіб: який саме персонаж й аксесуар трапиться – завжди сюрприз!

  • Комплектовання: фігурка (в асортименті), аксесуар, пластиковий бокс
  • Рекомендований вік 3+

МАШИНКИ COСOMELON MINI VEHICLES

Коди товарів: CMW0011, CMW0012, CMW0175, CMW0051, CMW0014

Колекція Mini Vehicles охоплює різноманітні автомобілі, як-то: червона пожежна машина, рожевий автомобіль-­магазин морозива, зелений сміттєвоз, жовтий шкільний автобус, літак, підводний човен і машинка, що має вигляд кавуна.

  • Розмір іграшок 10 × 6 × 8 см
  • Рухомі колеса
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON MEDIUM PLAYSET POP N'PLAY HOUSE

Код товару: CMW0109

Відкрийте будинок і насолоджуйтеся веселим дозвіллям із дитиною – час грати з Джей-­Джеєм із набору Pop n' Play House! Будинок розгортається, треба просто потягнути за руків’я: всередині виявиться три кімнати, які потрібно заповнити кумедними меблями, і домашній улюбленець.

  • Комплектовання: будиночок, дві фігурки, п'ять аксесуарів
  • Рекомендований вік 3+

ІНТЕРАКТИВНА ІГРАШКА COСOMELON «МУЗИЧНИЙ ТЕЛЕФОН»

Код товару: CMW0190

Дзень-дзелень. Це Джей-­Джей? Час зателе­фонувати за допомогою музичного телефона CoСomelon! Інтерактивна іграшка має світлові ефекти, відтворює різні звуки, мелодії та понад 50 фраз англійською. Музичний телефон заохотить дітей вивчати букви, цифри, кольори, форми, погоду, почуття та багато іншого.

  • Комплектовання: музичний телефон, три батарейки LR44.
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON LUNCHBOX

Код товару: CMW0069

Ой, животик урчить! Час дістати CoСomelon Lunchbox і повеселитися за обідом! Цей крутий ігровий набір містить різноманітні обідні іграшки та аксесуари, завдяки яким дитина зможе грати і навчатися одночасно! У комплекті до ланч-бокса CoСomelon є модульна таця із трьох частин, виделка, ложка та продукти, зокрема тост з яйцем, яблуко та морозиво! Забавка згодиться для дошкільнят, адже допоможе дізнатися про різні групи продуктів харчування, вивчаючи кольори й форми! Комплектовання набору, з-поміж якого картка діяльності, легко вміщується в ігровому ланч-боксі CoСomelon.

  • Комплектовання: ланч-бокс, ложка, виделка, морозиво, тост із яйцем, яблуко, таця, картка діяльності
  • Рекомендований вік 2+

МУЗИЧНА ПЛЮШЕВА КНИГА COСOMELON NURSERY RHYME SINGING TIME

Код товару: CMW0025

Зробіть казку мюзиклом із плюшевою книгою CoСomelon Nursery Rhyme Singing Time! На сторінках цієї м’якої книжки, створеної за мотивами популярного освітнього мультсеріалу CoСomelon на YouTube, зібрано 5 дитячих віршів: гортаючи й натискаючи кнопку на кожній сторінці, ­дітлахи чутимуть впізнавану мелодію, як-то «Старий Макдональд», «Так, так, перед сном», «Так, так, овочі», «Дякую» та «Пісня для ванни»! Крім того, у комплекті є іграшка-­персонаж Джей-­Джей. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Комплектовання: музична книга, дві батарейки CR2032
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON MITSING DOCTOR'S CASE

Код товару: CMW0034

Більше жодних тривог через обстеження в педіатра завдяки ігровому набору CoСomelon Mitsing Doctor's Case! Інтерактивна іграшка відтворює пісню «Doctor Checkup» і 9 звуків, зокрема дітлахи зможуть почути серцебиття, використовуючи стетоскоп, а за допомогою термометра можна виміряти температуру! Крім того, маленький педіатр матиме змогу змінити колір термометра із червоного на зелений, навіть штовхнути поршень шприца вниз! Кейс вироблений у формі відомого логотипу CoСomelon та призначений для зберігання всього медичного приладдя. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Комплектовання: кейс лікаря, стетоскоп, шприц, термометр, дві демонстраційні батарейки ААА
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON FEATURE VEHICLE «ТРАКТОР»

Код товару: CMW0038

Готові до музичної прогулянки фермою із трактором CoСomelon, за кермом якого малюк Джей-­Джей? Сумно точно не буде, адже автомобіль вміщує будь-яку 6-сантиметрову фігурку CoСomelon! Натиснувши на решітку трактора, можна повеселитися під пісню «Old MacDonald». Звуковий супровід англійською мовою.

  • Комплектовання: трактор, фігурка Джей-­Джея, дві демонстраційні батарейки ААА
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON FEATURE VEHICLE «ЖОВТИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС»

Код товару: CMW0015

Стежте за тим, як дитина кружляє містом за допомогою жовтого шкільного автобуса CoСomelon. Іграшка має музичний супровід, зокрема відтворює улюблену дитячу пісеньку «The Wheels on the Bus» англійською мовою та кілька тематичних звуків, треба лише натиснути на решітку.

У комплекті є фігурка малюка Джей-­Джея, проте в автобусі є місця ще для шістьох його друзів зі світу CoСomelon! Завдяки яскравому дизайну та зручному керуванню забавка стане улюбленою музичною іграшкою малюків. Звуковий супровід англійською мовою.

  • Комплектовання: музичний автобус; фігурка Джей-­Джея; дві демонстраційні батарейки ААА
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON DELUXE VEHICLE «СІМЕЙНИЙ АВТОМОБІЛЬ»

Код товару: CMW0104

Підготувати дитину до подорожі допоможе набір із сімейним іграшковим автомобілем CoСomelon Deluxe. За натискання кнопки CoСomelon відтворюватиметься пісня чи лунатимуть характерні звуки машини, як-то гудок і гул двигуна. У комплекті до іграшкової машинки надається фігурка Джей-­Джея. Звуковий супровід ­англійською мовою.

  • Комплектовання: сімейний автомобіль Family Fun Car; фігурка Джей-­Джей, дві демонстраційні батарейки ААА
  • Рекомендований вік 3+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON LARGE DOLL DRESS UP JJ

Код товару: CMW0360

Урізноманітнити дозвілля допоможе ігровий набір CoСomelon Large Doll Dress Up JJ. У комплекті до іграшки надається милий блакитний комбінезон, улюблена сорочка та шорти з плюшевим ведмедиком, тож Джей-­Джей готовий до всього – ігор, сну та навчання в школі! Також у наборі містяться малесенькі черевички, у які можна взути ляльку, щоби вивести на вулицю пограти! Надихайте, вчіть і розвивайте уяву малюків легко й весело завдяки іграшкам та аксесуарам з ігрового набору CoСomelon Large Doll Dress Up JJ.

  • Висота ляльки 23 см
  • Комплектовання: лялька Джей-­Джей, пара взуття, два комплекти вбрання
  • Рекомендований вік 2+

ІГРОВИЙ НАБІР COСOMELON FEATURE VEHICLE DELUXE TRANSFORMING FIRE TRUCK

Код товару: CMW0220

Хутчіш на допомогу! Трирівнева пожежна машина-­трансформер CoСomelon має не тільки підсвічування, а й звуковий супровід і поворотну висувну драбину, що допоможе пожежникам – Джей-­Джею та Ніні – швидко впоратися з будь-якими надзвичайними ситуаціями. Використовуйте радіостанцію, аби покликати на допомогу пожежного песика! Коли пожежу приборкано, можна послухати відомі уривки з пісень «Jobs & Career Song» і «Helping Song». За допомогою пожежної машини-­трансформера разом із Ніною та Джей-­Джеєм дитина в ігровій формі дізнається про важливість правильного поводження з вогнем та алгоритми гасіння пожеж.

  • Комплектовання: пожежна машина-­трансформер із гіркою, драбиною та гідрантом, фігурка пожежника Джей-­Джея, фігурка пожежниці Ніни, фігурка песика-­пожежника, дві батарейки АА, інструкція
  • Рекомендований вік 3+

М’ЯКА ІГРАШКА COСOMELON ROTO PLUSH BEDTIME JJ

Код товару: CMW0016

Джей-­Джей уже одягнув свій комбінезон і готовий засинати з улюбленою плюшевою іграшкою. Забавка допоможе малечі заспокоїтися перед сном: натиснувши на живіт Джей-­Джея, можна почути 9 звуків та фраз, зокрема популярну дитячу пісеньку зі світу CoСomelon «Так, так, настав час спати!». До того ж іграшка виготовлена з ­м’якого плюшу, тож неймовірно приємна на дотик! Звуковий супровід англійською мовою.

  • Комплектовання: лялька Джей-­Джей; три демонстраційні батарейки ААА
  • Рекомендований вік 18 місяців+

CoСomelon не просто навчає, а стирає межі фантазії, відкриваючи двері до світу, де кожна дитина може зрости у відкриту, обізнану та творчу особистість.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів